E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinFeniş işçileri baskın yaptı---

Feniş işçileri baskın yaptı

Feniş işçileri baskın yaptı
08 Ocak 2014 - 07:17 borsagundem.com

İflas eden Feniş Alüminyum işçileri patronlarının oturduğu siteyi bastı

Feniş işçileri artık durdurulamıyor. İşçiler iflas eden fabrikadan alacaklarını tahsil edemediler. Ulus'ta oturan patronlarının sitesine baskın yapan işçiler protesto gösterisinde bulundu. Sabah'tan Bülent Cankurt baskın haberini şöyle yazdı:
Ulus Savoy Sitesi'nde oturan bir arkadaşım, geçtiğimiz günlerde sitelerinin önünde Çelik-İş Sendikası'na bağlı 300-400 işçinin eylem yaptığını söyleyince şaşırdım! Meğer işçiler, sitede oturan Sedat Aloğlu için eylem yapıyormuş. Feniş Alüminyum'un sahibi olan Sedat Bey, Eylül ayında iflas ettiğini açıklayarak fabrikasını kapatmış. Fabrika çalışanları, ücret alacakları ve kıdem tazminatları için Aloğlu'nun oturduğu sitenin kapısına dayanmış! Site önünde, 'Birleşe birleşe kazanacağız' yazılı pankart açan işçiler, sloganlar atmış. Bu arada Sedat Bey'in, işçilerinin kapısına dayandığı sitede iki hafta önce eşine şaşaalı bir doğum günü partisi düzenlediğini öğrendim. Şirketinin iflası, Sedat Aloğlu'nu pek etkilememiş anlaşılan!!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv 08 Ocak 2014 10:48

    aman işçi kardeşlerim çoçuklarınızın haklarını kendi emeklerinizi butür insanlara asla bırakmayın

  • CENK ATAR08 Ocak 2014 10:08

    3 AY ÖNCEKİ HABER.

  • kenan08 Ocak 2014 07:42

    dünkü haberle bir tavan yaptı.bügün bir tavan daha yapar.bir kaç gün haberlerle pompalayaın ellerinde kalan senetleride millete bassınlar.biraz daha oyalayın tekrar bir hamle mal bittimi.ohhh rahatladılar şimdi tahta kapanaabilir.neden 3 ay öncenin haberini şimdi veriyorsunuz????