E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike---

Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike

Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike
26 Temmuz 2016 - 17:05 borsagundem.com

Fenerbahçe - Monaco karşılaşması öncesinde sarı-lacivertli taraftarların maça ilgi göstermemesi şaşkınlık yarattı.

Yeni sezon öncesi yine önemli yatırımlar yapan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki Monaco maçıyla startı verecek. 7 sezondur Devler Ligi'nde boy gösteremeyen Fenerbahçe'de Monaco'yu geçmek ilk ana hedef olarak görülürken, taraftarların maça olan ilgisizliği sarı-lacivertli camiada adeta şaşkınlık yarattı.

FENERBAHÇE'DE 11,148 KOMBİNELİ TARAFTAR
Fenerbahçe'nin Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Monaco ile oynayacağı maç öncesinde karşılaşmaya gelecek seyirci sayısı ortaya çıktı. Mücadelenin başlamasına artık sayılı saaatler kala Fenerbahçe'de sadece 11,148 taraftar kombine kart aldı.

SATILAN BİLET SAYISI ÇOK DÜŞÜK 
Ayrıca Fenerbahçe'nin Monaco karşısındaki kritik sınavı öncesinde sadece 1120 taraftar bilet alarak sarı-lacivertli takımın yanında olma kararı aldı. Genellikle her sezon önemli sayıda kombine bilet satan, lig ve Avrupa kupa maçlarında stadı dolduran Fenerbahçeli taraftarların Monaco maçıan bu derece ilgisiz olması beklenmeyen bir durum olarak değerlendirildi.

Öte yandan satılan bilet sayısının düşük olmasına en büyük etken 120 TL ile 370 TL arasında değişen fiyatlar gösterildi. Sosyal medyada taraftarların bir kısmı fiyatlara ciddi şekilde tepki gösterdi. (Sporx)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)