E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçelileri çıldırtan gol iptali---

Fenerbahçelileri çıldırtan gol iptali

Fenerbahçelileri çıldırtan gol iptali
12 Aralık 2016 - 22:25 borsagundem.com

Fenerbahçeli Sow, 81. dakikada yine röveşata vuruşla topu filelere gönderdi ancak hakem Cüneyt Çakır, faul gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

Son bölümü nefes kesen bir mücadeleye sahne olan Antalyaspor-Fenerbahçe maçının en çok tartışılan pozisyonu 81. dakikakada yaşadı.

Bu dakikada sol taraftan ceza alanına ortalanan topa sırtı dönük pozisyonda röveşata yapan Sow'un vuruşunda top kaleci Fornezzi'nin altından filelere gitti.

Fenerbahçeliler 'gol' diye sevinirken, hakem Cüneyt Çakır, Sow'un aynı topa hamle yapan Chico'ya faul yaptığını gerekçe göstererek golü geçerli saymadı.

Sow'un vuruşunda topun filelere gitmesinin ardından 1. numaralı yardımcı hakem Bahattin Duran, herhangi bir ihlal olmadığını göstermek için orta sahaya doğru koştu.

Fenerbahçeli taraftarlar, bu karar nedeniyle Cüneyt Çakır'a büyük tepki gösterdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozo13 Aralık 2016 20:37

    kardeşim mal mı sınız siz, yada beyin mi verelim, yada stadyumda acayip yaratıklara mı dönüşüyonuz, kural belli adamın kafasına vuruyor, bu neyin tepkisi...

  • ergn12 Aralık 2016 23:41

    Doğru karar.Fener diye faulu golmü verecekti.Anadolu takımı olsa kimse gıkını çıkarmaz fener olunca yandım Allah.Bravo Cüneyt Çakır...