E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den sessiz prova---

Fenerbahçe'den sessiz prova

Fenerbahçe'den sessiz prova
17 Temmuz 2017 - 23:56 borsagundem.com

Fenerbahçe, dördüncü hazırlık maçında Athletic Bilbao ile karşılaştı. Sarı-lacivertli takım mücadeleyi 0-0 eşitlikle bitirdi. İspanyollar bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Carlos Kameni başarılı kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi.

Yeni sezon hazrılıklarını İsviçre'ye sürdüren Fenerbahçe, İspanya La Liga temsilcisi Athletic Bilbao ile hazırlık maçı yaptı. Mücadele 0-0 eşitlikle son buldu.

Athletic Bilbao ilk yarıda Aduriz ile bir penaltı atışından yararlanamadı. İspanyol oyuncu penaltıyı auta gönderdi. Sarı-lacivertli takımda yeni transferlerden Nabil Dirar mücadeleye ilk 11'de çıktı. Mathieu Valbuena ise oyuna ikinci yarıda dahil oldu.

Alper Potuk ve Simon Kjaer ikinci yarıda sakatlanarak oyundan çıktılar. Aykut Kocaman'ın ekibi dördüncü hazırlık maçında galibiyet alamadı.

Juventus Bükreş'e 3-2 yenilen Fenerbahçe, Sporting Lizbon'a da 2-1 kaybetmişti. Marsilya'ya 1-0 yenilen sarı-lacivertli takım dördüncü maçında da berabere kaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)