E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de olağanüstü kongre için kampanya---

Fenerbahçe'de olağanüstü kongre için kampanya

Fenerbahçe'de olağanüstü kongre için kampanya
22 Ekim 2016 - 16:11 borsagundem.com

Fenerbahçe'de yönetim kurulunun olağanüstü kongreye gitmesi için dijital imza kampanyası başlatıldı

Spor Toto Süper Lig’de üst üste yaşanan puan kayıpların ardından UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United’a deplasmanda 4-1 mağlup olan Fenerbahçe’de taraftarlar yönetime adeta öfke kusarken, Manchester United maçının ertesi gününde yönetimin olağanüstü kongre alması için kampanya başlatıldı.

(oncefenerbahce.com)’da yayınlanan açıklamada, Fenerbahçe yönetiminin olağanüstü kongreye gitmesi için dijital imza toplanıyor. Şu ana kadar bu kampanyayı toplamda 108 kongre üyesi imzaladı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Değerli Fenerbahçe Genel Kurul Üyeleri,

Başkanlık koltuğuna oturduğu ilk günden itibaren, Türk sporuna hakim düzenden 10 yıl ileride vizyonu ile camiamıza sayısız hizmetlerde bulunan ve her şeyden önemlisi camiamızın namusu 3 Temmuz kumpasına karşı dimdik ayakta duran başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’a, 19 senelik tüm hizmetleri için gönülden teşekkür ederiz.

Son bir kaç senedir ise, hepimizin malumu olduğu üzere, camiamız bizzat kendi ağzından da yorulduğunu ve görevi bırakacağını açıklayan başkanımızın bayrak devrini yapması için 3 Temmuz mahkeme süreçlerinin bitmesini beklemektedir. 2015 Mayıs’taki kongrede, ’birkaç ay sonra’ biteceği öngörülen süreç, geçen 1.5 yıllık sürede halen noktalanmamış, Yargıtay kararının ne zaman açıklanacağı konusu da belirsizliğini korumaktadır. Tüm bu belirsizlik ortamı sürerken, Yargıtay sürecini artık daha fazla beklemeden, başkanımızın 19 sene önce başlattığı vizyonu, günümüz gerekliliklerinde camiayı da kucaklayarak devam ettirebilecek yeni yüz ve taze soluklara, acilen ihtiyacımız olduğunu düşünen kongre üyelerimizin sayısının hızla arttığına şahit
olmaktayız.

Bu doğrultuda, bir grup kongre üyesi olarak, mevcut yönetimimizi ve mustakbel yönetim adaylarını, Yargıtay süreci sonlanmamış olsa dahi, en geç 2017 Mayıs’ında olağanüstü seçimli genel kurul düzenlenmesine davet etmeye ve başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ı camiamıza tüm hizmetleri ve 3 Temmuz duruşuna en yakışan şekilde onurlandırarak, bayrak devrini daha fazla zaman kaybetmeden gerçekleştirmek için bir çağrı yapmaya karar verdik.

Bu çağrımızın Fenerbahçemizin namusu 3 Temmuz sürecine karşı duruşumuzu katiyen değiştirmeyeceğini, Yargıtay süreci bitmeden yönetim değişikliği olsa bile, yeni yönetimlerin de bu sürece sonuna kadar sahip çıkacaklarının en büyük takipçisi olacağımızı ve SARI LACİVERT DUVARI yıkmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini dosta düşmana bir kez daha hatırlatırken, bu düşüncelerimizi paylaşan değerli kongre üyelerimizi, ortak çağrımızı imzalamaya ve aynı düşünceleri paylaşan diğer üyelerimizle beraber sesimizi daha güçlü şekilde duyurmaya davet ediyoruz!" 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 90,90
En Yüksek: 93,45
En Düşük: 90,50
Değişim -6,39 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,56
İşlem Hacmi 91.203.702
Toplam Adet: 994.186
Ağırlıklı Ort.: 91,74
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)