E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye şok karşılama!---

Fenerbahçe'ye şok karşılama!

Fenerbahçe'ye şok karşılama!
24 Kasım 2014 - 13:05 borsagundem.com

Bursaspor-Fenerbahçe maçı öncesinde iki kulüp yönetimi arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Her deplasman takımını karşılayan Bursaspor yönetimi, hafta içindeki açıklama krizi nedeniyle Fenerbahçe kafilesini karşılamadı.

NTV Spor'un haberine göre; Bursaspor Yönetimi, Fenerbahçe kafilesini karşılamadı. Artık geleneksel hale gelen, her iç saha maçında şehre gelen takımın kaldığı otele gitme ritüeli bu maçta yapılmadı.

Yeşil-beyazlı yönetim, her maçtan önce deplasman takımın kaldığı otele giderek tüm kafileye şehrin simgelerinden kestane şekeri hediye eder ve onlara iyi dileklerini iletirdi. Rakip teknik adama ise Bursaspor forması hediye edilirdi. Bu gelenek Galatasaray maçında da uygulanmış ve Prandelli'ye Bursaspor forması sunulmuştu.

Ancak hafta içindeki açıklama krizi nedeniyle Bursaspor Yönetimi bu ziyareti iptal etti. İptalin gerekçesiyse Fenerbahçe'nin Şenol Güneş'in açıklamalarına tepki göstererek resmi siteden yaptığı açıklama... Bursasporlu yöneticiler bu açıklamaya yanıt vermiş olsalar da tavırlarını sürdürmeyi tercih ettiler.

Şenol Güneş, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Milli Takım'da yaşadığı krizi basın önünde yorumlamış ve sarı lacivertli kulüpten tepki çekmişti.

Fenerbahçe'nin kafilesinde cezası nedeniyle statta maçı izleyemeyecek olan Başkan Aziz Yıldırım da yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • only24 Kasım 2014 13:39

    Çokmu önemli değil.Maçı alırmıyız alırız.Onlara yediririz sonra FENERBAHÇEmizin vereceği kestane şekerini...