E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de sıkıyönetim---

Fenerbahçe'de sıkıyönetim

Fenerbahçe'de sıkıyönetim
25 Ekim 2014 - 08:51 borsagundem.com

G.Saray yenilgisi sonrası geçtiğimiz Çarşamba günü Samandıra'ya çıkarma yapan Başkan Aziz Yıldırım'ın etkisi sürüyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Çarşamba günü çıkarma yaptığı Samandıra'da sıkı yönetim sürüyor. Sarılacivertli ekip, dün G.Birliği maçının hazırlıklarını tamamlandı. Başkan'ın talimatıyla mesai saat 10.00'daki kahvaltı ile başladı. Tüm takım kahvaltıda buluşurken ardından rakip G.Birliği'nin analiz kasetleri izlendi. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın maça yönelik uyarı ve taktik statejilerini içeren toplantı yapıldı. Öğle yemeği yine hep birlikte yenildi. Ardından sağlık heyetinin verdiği bireysel çalışmalar yapıldı. 18.00'deki taktik idmanın ardından ise takım kampa girdi. 

DİVAN TOPLANIYOR

F.Bahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı bugün yapılacak. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Başkan Vefa Küçük başkanlığında saat 10.30'da başlayacak toplantıya Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de katılacak. Toplantıda yönetim raporları okunurken 40 ve 50 yıllık üyelere plaket de verilecek. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)