E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe maçı hangi kanalda?---

Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe maçı hangi kanalda?
08 Aralık 2016 - 09:38 borsagundem.com

Feyenord - Fenerbahçe karşılaşmasının saati ve yayınlanacağı kanal belli oldu

Feyenoord - Fenerbahçe maçı bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde nefes kesecek bir mücadeleye sahne olacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Hollanda deplasmanında lider olduğu grupta kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Karşılaşma öncesi spor severler Fenerbahçe maçının hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacağını merak ediyordu. Mücadelelnin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki Feyenoord Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam deplasmanda Hollanda'nın Feyenoord takımı karşısında Avrupa kupalarında 214. sınavını verecek. Fenerbahçe, Avrupa'da sahaya çıktığı 213 karşılaşmada 79 galibiyet, 43 beraberlik ve 91 mağlubiyet aldı. Avrupa'da dış sahada 107 maça çıkan sarı-lacivertliler, bu karşılaşmalarda 25 galibiyet, 22 beraberlik ve 60 yenilgi yaşadı

Fenerbahçe, Hollanda takımlarıyla 20. kez karşılaşacak - UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Feyenoord'la karşılaşacak sarı-lacivertliler, Hollanda temsilcileriyle bugüne dek oynadığı 19 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgi aldı - Hollanda deplasmanında 9 maçta sadece 1 kez kazanabilen Fenerbahçe, 3 kez beraberlik, 5 defa da yenilgi alarak İstanbul'a döndü. Sarı-lacivertliler Hollanda takımlarına karşı oynadığı son 4 maçı da kaybetmedi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda bu akşam Feyenoord'la yapacağı maçla Hollanda takımlarıyla 20. kez karşılaşacak. Sarı-lacivertliler Avrupa kupalarında bugüne dek Hollanda takımlarıyla oynadığı 19 maçta 6 kez galip geldi. Bu maçlarda 9 yenilgisi ve 4 beraberliği bulunan Fenerbahçe, Hollanda temsilcilerine 18 gol attı, kalesinde ise 27 gol gördü. Fenerbahçe, Feyenoord'a ise 4. kez rakip olacak. Daha önceki maçlarda Feyenoord, 2002 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda rakibine şans tanımadı. Rotterdam'da 1-0 kazanan Feyenoord, Kadıköy'de ise Fenerbahçe'yi 2-0 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kaldı.

Feyenoord Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Feyenoord Fenerbahçe maçı bu akşam saat 21:00'da başlayacak. Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sarı-lacivertliler UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda ise rakibiyle oynadığı ilk maçı 1-0 kazanmasını bildi. Feyenoord ise Türk takımlarıyla 6. kez karşı karşıya gelecek. Hollanda ekibi, Fenerbahçe dışında daha önce Beşiktaş'la da karşılaştı. Hollanda temsilcisi 2014-2015 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda iki maçta da Beşiktaş'a mağlup oldu. Feyenoord, Türk takımları karşısında çıktığı 5 karşılaşmada iki galibiyet, 3 yenilgi aldı.

Fenerbahçe deplasmanda bir kez kazandı

Fenerbahçe, Hollanda takımlarıyla deplasmanda oynadığı 9 maçtan sadece birini kazanabildi. Hollanda temsilcileri DWS Amsterdam, Ajax, PSV, Feyenoord, AZ Alkmaar, PSV ve Twente ile karşılaşan Fenerbahçe, bu takımlara karşı deplasmanda bir galibiyetin yanı sıra 3 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Fenerbahçe, Hollanda deplasmanında sadece 2009-2010 sezonunda Twente'yi mağlup etti. Sarı-lacivertliler, deplasmanda tek galibiyet almasına rağmen Hollanda'da oynadığı son 4 maçı da kaybetmedi. Son olarak 6 Aralık 2005'te PSV'ye 2-0 yenilen Fenerbahçe, daha sonraki 4 maçta 1 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Son 4 maçı kaybetmedi

Sarı-lacivertliler, Hollanda temsilcileriyle oynadığı son 4 resmi maçı da kaybetmedi. Son yenilgisini 17 Eylül 2009'a Kadıköy'de Twente karşısında 2-1'lik skorla yaşayan sarı-lacivertliler, daha sonraki 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Fenerbahçe, bu 4 maçta da rakiplerine gol şansı tanımadı. Hollanda takımları adına Fenerbahçe'ye son golü 7 yıl önce Blaise Nkufo atmıştı.

Feyenoord’un kaptanı Kuyt: "Özel bir maç olacak. Çok heyecanlıyım"

Feyenoord’un kaptanı ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Kuyt, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son haftasında bu akşam konuk edecekleri Fenerbahçe maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Tek farklı galibiyetin Manchester United’ın Ukrayna’da Zorya karşısında kaybetmemesi durumunda işlerine yaramayacağını belirten Kuyt, "Maçta bir seçeneğimiz var, iki farkla kazanmamız lazım. Çünkü Manchester United maçından gelecek skoru bilmiyoruz. Yenmeye çalışacağız" dedi.

Fenerbahçe’yi iyi tanıdığını dile getiren Kuyt, "İstanbul’daki ilk maç benim için özeldi, bu akşam da özel bir maç olacak. Çok heyecanlıyım. Fenerbahçe’nin grubu geçerse kupada şansının olduğunu düşünüyorum. İki takımın da üst tura yükselmesi iyi olur ama bu çok zor bir ihtimal. Herkes Fenerbahçe’ye sevgimi biliyor. Olur da Fenerbahçe yenilirse o zaman onların Türkiye’de başarılı olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe’nin kendi liginde başarılı olma konusunda isteğini de biliyorum" diye konuştu. Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe’de 3 yıl forma giydiği dönemde çok şey öğrendiğini vurgulayarak, "Türkiye’de maçların kalitesinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu beni daha da güçlendirdi. Hollandalı futbolcuların yanı sıra Türk futbolcuların da çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Dick Advocaat’ın onlara verdiği gelişmeyi de görmezden gelemeyiz. Advocaat’la Fenerbahçe çok daha güçlü oldu" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İrfan demir08 Aralık 2016 09:56

    İNŞALLAH BJK ye yapılan kahpelik ve rezaletler FB ye yapılmaz... Bir FB li TÜRK olarak BJK ye yapılanları nefretle kınıyorum...Gavur gavurluğunu yine yapmaz İNŞALLAH....BAŞARILAr