E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıFenerbahçe hisselerinde Ali Koç dopingi---

Fenerbahçe hisselerinde Ali Koç dopingi

Fenerbahçe hisselerinde Ali Koç dopingi
25 Ekim 2016 - 11:36 borsagundem.com

KapitalFX Araştırma Uzmanı Enver Erkan, Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından, hissede yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

1907 Fenerbahçeliler Derneği’ne konuşan Ali Koç’un 2018 Mayıs ayındaki olağan kongrede şartlar ne olursa olsun başkanlığa aday olacağını açıklaması ile beraber Fenerbahçe hisseleri seans açılış itibariyle en çok değer kazanan endeks hisselerinden birisi oldu. Seans içerisinde Fenerbahçe hisseleri 39,90 TL ile, 2016/03 bilançosunun açıklandığı 11 Ekim gününden sonraki en yüksek seviyesini gördü. Hatırlanacağı gibi, Fenerbahçe 2016/03 bilançolarında kara geçmişti. Seans içinde test edilen seviyelerin daha önce 2 defa denenmiş dirençler olduğunu görmekteyiz.

Ali Koç’un Başkanlık adaylığı, bir süredir mevcut yönetimden ve sahada alınan başarısız sonuçlardan duyulan memnuniyetsizliği düşündüğümüzde pozitif bir haber olarak değerlendirilebilir. Aynı zamanda Ali Koç’un önceki başarılı yöneticilik deneyimleri ile camia ve taraftar içinde de sevilen bir kişi olması itibariyle bu görevi Aziz Yıldırım’dan sonra en iyi şekilde yerine getirecek kişi olarak görülmesini de ekleyebiliriz. Aday olduğunda da büyük bir destek görecektir. Son 2 yıldır beklentilerin altında kalan futbol takımının da yönetim değişikliği ile çıkışa geçmesi beklentisi var. Genel gidişatın düzelmesi için değişim gerektiği görüşü hakim.

Bir dip not olarak; Ali Koç’un Başkan adaylığını Mayıs 2018’de gerçekleşmesi beklenen olağan kongre için olduğunu belirtelim. Yani bu bir olağanüstü kongre çağrısı değildir. Mevcut yönetim görevine devam ediyor ve edecek.

KapitalFX Araştırma Uzmanı Enver Erkan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mt25 Ekim 2016 23:17

    Bu nasıl dopingmiş böyle. Sabah açılışla yamyam takımı parayı buldu. Akşam dünkü seviyesine yakın kapattı.