E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe farklı galibiyet aldı---

Fenerbahçe farklı galibiyet aldı

Fenerbahçe farklı galibiyet aldı
17 Eylül 2017 - 20:06 borsagundem.com

Süper Lig'de 5. hafta maçında çıkış arayan Fenerbahçe deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 ile geçti

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi Aytemiz Alanyaspor'un golünü 42. dakikada Emre Akbaba atarken konuk ekip Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Janssen, 45. ve 90+5. dakikalarda Valbuena ve 60. dakikada penaltıdan Giuliano kaydetti.
Sarı lacivertli ekip bu galibiyetle Süper Lig'de bu sezon 2. galibiyetini aldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 8 yaparak biraz nefes alırken, Aytemiz Alanyaspor 4 puanda kaldı.

Fenerbahçe böylece Alanyaspor'u 4-1 yendi.

Kameni sürprizi

Fenerbahçe çok gol yeme hastalığına çözüm olarak Volkan'ı kulübeye çekip kaleye Kameni'yi çekerek çözüm bulmaya çalıştı. Kameni bu sezon ilk kez bir lig maçında sahaya çıktı.

Turistlerin üzüntüsü

Fenerbahçe'ye izlemek için maça gelen çok sayıda turist passolig nedeniyle maça giremeyip geri döndüler. Yetkililerden yardım isteyen yabancı futbolseverler bir türlü çözüm bulunamayınca geri döndüler.

Yıldırım'dan destek

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım cezası nedeniyle maça gelemese de takımını otelden moral vererek gönderdi. Çok sayıda Fenerbahçeli yönetici karşılaşmayı protokol tribününde izledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)