E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe finale yükseldi---

Fenerbahçe finale yükseldi

Fenerbahçe finale yükseldi
31 Mayıs 2016 - 21:41 borsagundem.com

Spor Toto Basketbol Ligi yarı final serisi 4. maçında Galatasaray ve Fenerbahçe Abdi İpekçi'de karşı karşıya geldiler. Fenerbahçe maçı 82-75 kazanarak finale yükseldi.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe, serinin 4. maçında Galatasaray Odeabank’ı 82-75 yenerek finale çıktı. Seriyi 3-1 önde kapatan sarı-lacivertli takım finalde Anadolu Efes’in rakibi oldu.

İlk yarıda Galatasaray damga vursa da Fenerbahçe, üçüncü çeyrekteki müthiş oyununu son periyoda da yansıttı ve sarı- kırmızılıları devirdi.

Galatasaray ilk devreyi 44-32 üstün kapattı. Üçüncü çeyrekte Bobby Dixon’ın üçlükleri sahneye çıktı. Hücumda ve savunmada ritmini bulan Fenerbahçe maça denge getirdi ve son çeyreğe 61-58 önde gitti Galatasaray. Maçı yıldızı Melih Mahmutoğlu son çeyrekte de üçlüklerini konuşturdu. Sarı-lacivertliler Udoh sahneye çıktı ve önemli savunma hamleleriyle takımını önde kalmasına ön ayak oldu.

Melih Mahmutoğlu 16 sayısıyla takımını sırtlayan isimlerin başında geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)