E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Emre Mor için anlaşmak üzere---

Fenerbahçe Emre Mor için anlaşmak üzere

Fenerbahçe Emre Mor için anlaşmak üzere
07 Temmuz 2017 - 11:36 borsagundem.com

Fenerbahçe’de Emre Mor transferinde sıcak gelişmeler var...

Sarı- Lacivertliler’in Dortmund’a 1 yıllık kiralama bedeli için 1.5 milyon Euro (6 milyon TL), oyuncuya ise 2 milyon Euro (8 milyon TL) önerdiği öğrenildi. Oyuncuda sorun yok, Almanlar da ilk 11 garantisiyle transfere olumlu bakıyor.

Fenerbahçe, Emre Mor’un transferinde çok kararlı. Önceki günlerde oyuncunun menaceri kulübe gelmiş, fikir alışverişi yapılmıştı. Genç futbolcunun transfere olumlu yaklaşmasının ardından Sarı-Lacivertliler vakit kaybetmeden Dortmund’un kapısını çaldı.

Alman ekibine 1.5 milyon Euro (6 milyon TL) kiralama bedeli teklif edildi. Dortmund’un da 2 şartı oldu. Alman devi, satın alma opsiyonunu kabul etmedi ve ilk 11 garantisi istedi.

Dönüş bekliyorlar

Sarı-Lacivertliler’in de bu öneriye ‘Tamam’ yanıtını verdiği belirtildi. Dortmund’un bu gelişmeler ışığında en geç gelecek hafta ortasına kadar geri dönüş yapacağı, bir son dakika pürüzü çıkmazsa transferin gerçeğe dönüşme olasılığının yüksek olduğu kaydedildi.

Fanatik

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)