E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFed'den faiz artışı için 'temkinli' mesaj---

Fed'den faiz artışı için 'temkinli' mesaj

Fed'den faiz artışı için 'temkinli' mesaj
05 Eylül 2017 - 16:09 borsagundem.com

Fed Yönetim Kurulu Üyesi Brainard faiz artışı konusunda temkinli olunması gerektiğini savundu

Fed Yönetim Kurulu üyesi Brainard, ABD'de enflasyonun hedefin gerisinde kalmaya devam ettiğine işaret ederek Fed'in faiz oranlarını daha da artırmak konusunda ihtiyatlı olması gerektiğini söyledi.

ABD Merkez Bankası (Fed) Yönetim Kurulu üyesi Lael Brainard, para politikasını daha da sıkılaştırmak konusunda, "Enflasyonun bizim hedefimize ilerlemek olduğunda emin olana kadar, ihtiyatlı olmalıyız" diye konuştu.

Federal Açık Piyasa Komitesinin, Fed faiz oranında daha fazla ayarlama kararı almadan önce enflasyon gelişmelerini yakından değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Brainard, enflasyon hedefini yakalamanın ısrarcı şekilde gerisinde kalınması halinde Fed üyelerinin çözümler konusunda daha geniş düşünmelerinin gerekeceğini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie05 Eylül 2017 23:54

    Hisse balonunu ortaya çıkaran bizzat FEDin kendidir. Hem ülkenin hem de piyasanın anasını ağlattılar.

  • nuri05 Eylül 2017 23:46

    dolar yükselmeye başlar

  • Doğrusu05 Eylül 2017 18:09

    Suriye'lileri kim getirdi ise onlar göndermesini de bilmeli.Almanya memleketlerine giden Suriye lideri mülteci statüsünden çıkarıyor ve geri de almıyor. Eğer bir Suriyeli memleketine dönebiliryor ise orada yaşayabilir demektir.