E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriFavori Dinlenme'nin iflası istendi---

Favori Dinlenme'nin iflası istendi

Favori Dinlenme'nin iflası istendi
20 Kasım 2014 - 06:40 borsagundem.com

Bir kamu bankasında kullandırılan krediler nedeni ile Yüce Divan’da dava konusu olan Favori Dinlenme Yerleri’nin iflası istendi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Favori Dinlenme Yerleri A.Ş.’nin iflasını istedi. İflas davası Ankara 7. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde açıldı. Dava başvurusunun geçtiğimiz 6 Kasım’da yapıldığı bildirildi.

ŞİRKET HALKA AÇIK

Hürriyet'in haberine göre, Favori Dinlenme Yerleri şirketi halka açık konumda. Yüzde 20’si Dokap Topluluğu Holding A.Ş. yüzde 18’i Cemil Çakmaklı’ya ait şirketin kalan hissesi ise halka açık konumda.

Şirketin yönetiminde Çakmaklı’nın yanı sıra Meral Erkul, Ayhan Erel, Erçin Çakmaklı ve Noyan Ünsal bulunuyor.

Kemer’de bulunan Naturland’in sahibi konumundaki Favori Dinlenme Yerleri uzun bir süreden beri ödenmeyen işçi paraları ila gündemde. Şirkete karşı açılmış çok sayıda dava bulunuyor. "Naturland Mağdurları" adı ile sosyal medya üzerinde hesaplar da bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv20 Kasım 2014 09:32

    alın size uzun vadede yatırım kimbilir hangi yatırımcılara bu piyango vurdu birçok şirketin borsadaki acınacak hali bu işin uzun vede kısa vadesiyoook piyango birgün sizin hisenizeda isabet ede bilir