E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriFavori 2. seans öncesi işleme açılacak---

Favori 2. seans öncesi işleme açılacak

Favori 2. seans öncesi işleme açılacak
21 Kasım 2014 - 10:52 borsagundem.com

Dün itibarıyla geçici olarak işleme kapatılan Favori pay sırası bugün yeniden işleme açılacak

Favori Dinlenme Yerleri basında çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yaparak Şirket aleyhine açılmış olan davanın konusunu ve borç miktarını açıkladı. KAP'a yapılan açıklamanın ardından Borsa İstanbul tarafından hisse sırasının yeniden açılmasına karar verildi. Favori tarafından KAP'a yapılan açıklama şöyle:

''Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Ankara 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/1476 Esas sayılı dosyasıyla Şirketimiz aleyhine iflas davası açılmış olup, davanın nedeni Kemer İcra Müdürlüğü'nün 2007/2416 Esas ve yine Kemer İcra Müdürlüğü'nün 2009/494 Esas sayılı takip dosyalarından  kaynaklanan alacaklardır. Kemer İcra Müdürlüğü'nün 2007/2416 Esas sayılı takibinin takip başlangıç tutarı 124.836 TL olup, 2009/494 Esas sayılı takibinin takip tutarı ise  3.190 TL' dir. Şirketimizin mevcut malvarlığı gözetildiğinde iflas davasına esas olan icra takip tutarlarının rakamı ödenebilecek miktarda olduğundan, açılan iflas davasının Şirketimizin faaliyetini ve devamlılığını etkileme ihtimali bulunmamaktadır. ''

Pay Sırasının İşleme Açılması:

FVORI.E pay sırası, Basında yer alan bir habere ilişkin olarak Borsa Genel Müdürlüğü tarafından şirketten açıklama istenilmesi nedeniyle geçici olarak işleme kapatılmıştı. Söz konusu açıklamanın KAP'ta duyurulmuş olması sebebiyle Gözaltı Pazarı'nda yer alan FVORI.E pay sırası, 21/11/2014 tarihinde (BUGÜN) 2. seans öncesi yeniden işleme açılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)