E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim maçının ilk 11'ini açıkladı---

Fatih Terim maçının ilk 11'ini açıkladı

Fatih Terim maçının ilk 11'ini açıkladı
15 Kasım 2014 - 14:05 borsagundem.com

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak Kazakistan maçı öncesinde Riva'daki Hasan Doğan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak Kazakistan maçı öncesinde Riva'daki Hasan Doğan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Kazakistan maçının ilk 11'ini de açıklayan tecrübeli hoca, basında yer alan 'Fatih Terim milli takım için devşirme oyuncu düşünüyor' iddialarını da doğruladı.

İşte Terim'in açıklamalarından satır başları;

KALEDE VOLKAN DEMİREL FORVETTE BURAK YILMAZ
Esnek bir dizilişle sahada yer alacağız. Sahaya çıkacak kadromuzda belli; Volkan Demirel - Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Semih, Caner - Ozan, Selçuk - Olcay, Arda, Volkan - Burak

"BU TABLO DEĞİŞECEK"
Hepimizin beklentilerinin altında bir grup başlangıcı yaptık. İyi bir oyunla 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Sonra hem tablo hem de düşüncelerin değişeceğine de yürekten inanıyorum. 

"ELEŞTİRİLERE ŞİMDİ CEVAP VERMİYORUM"
Nasıl hiçbir şey gizli kalmıyorsa, cevapsız da hiçbir şey kalmayacak. Her şeye gereken cevap verilir ama ne yeri ne de zamanı. Çok iyiyim. Her şeyden uzak maça hazırlanıyoruz.

"ÇÖZÜMÜ BERABERCE ÜRETMELİYİZ"
Brezilya maçı milat olacak. Daha iyiye gitmek için var gücümüzle çalışacağız. Ne kimse bizden zeki ne de cesur. İmkanlarımız da var. Her şeyi halledeceğiz. Sorunları çözeceğiz. Brezilya ile berabere kalsaydık ve kendimizi kandırsak daha iyi mi olurdu? Çözümü beraberce üretmeliyiz.

"DEVŞİRME OYUNCU ALMAK ARTIK SORUN OLMAMALI"
Dün gece Almanya'yı seyrediyorum, 5-6 olan devşirme oyuncu sayısının 8-9'a çıktığını görüyorum. Devşirme oyuncu takıma almak sorun olmamalı. Şu anda kurallar nedeniyle alabileceğimiz oyuncu yok. Bizim kanunlarımızda 5 sene gibi bir süre var. Bir de FIFA'nın koyduğu 5 senelik süre var. Ancak global dünyada devşirme oyuncunun bir sorun olmaması gerekir diye düşünüyorum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MUSTAFA ADALI16 Kasım 2014 07:44

    TÜRKİYEDE DERHAL AMATÖR FUTBOLA DÖNÜLMELİ ASGARİ ÜCRET 900 TL EMEKLİ MAAŞI ONA KEZA TOPA VURMAYI BİLMEYEN FUTBOLCU TRİLYONLAR ALIYOR DEVLETE GERÇEK VERGİYİDE ÖDEMİYORLAR ORTADA DA İNSANI SİNİR EDEN BAŞARISIZLIKLAR VAR FUTBOLCULARDA İŞÇİLER MEMURLAR GİBİ ÇALIŞSIN FUTBOLUNUDA OYNASIN ALLAHINI SEVEN SÖYLESİN FUTBOLDAN TRİLYON KAZANMAK HAKMI

  • nihat15 Kasım 2014 15:22

    devşirme dediğin oyuncu taktik ve mental anlamda hazır mı olacak, sen adama birşey vermedikten sonra yararı yok. bütün yetenekli oyuncularımızı biz bitirdik, sıfırladık resmen

  • serkan ç15 Kasım 2014 14:57

    Devşirme oyuncu işin kolayına kaçmak değil midir?? Yani biz insan , sporcu vs... yetiştiremiyoruz beceremiyoruz çünkü kendimizi düşünüyoruz o yüzden işin kolayına kaçmamız gerekiyor mu diyorsunuz!!!