E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinFashionist'te 2015 şovu---

Fashionist'te 2015 şovu

Fashionist'te 2015 şovu
23 Kasım 2014 - 12:29 borsagundem.com

Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Merve İldeniz, Deniz Pulaş, markaların 2015 koleksiyonlarıyla podyumdaydı…

Patika Fuarcılığın organize ettiği ve OTİAD’ın (Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği) destek verdiği Fashionist, ünlü mankenlerin katıldığı defileler ile Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

Fuarda açılış defilesini Odrella firması yaptı. Çağla Şikel ve Özge Ulusoy’un da modellik yaptığı defilede birbirinden şık abiye kıyafetler görücüye çıktı. Alchera markasının 2015 abiye koleksiyonunu sergilediği defilede ise Miss Turkey 2014 2. Güzeli Dilan Deniz ve Miss Turkey 2013 2. Güzeli Berrin Keklikler podyuma çıktı. 

Murat Cinpir’in 25. Yılı nedeniyle 25 eski modelin podyuma çıktığı Priamos defilesinde ise markanın abiye kıyafetleri göz kamaştırdı. Defilede bir zamanların birbirinden ünlü mankenleri arasında yer alan Deniz Pulaş, Sema Şimşek, Ebru Ürün, Merve İldeniz, Zeliha Çal, Aylin Arasıl, Sinem Güven, Sibel Tan, Tuba Karaca, İpek Tenolcay, Beril Önder, Sibel Özünlü, Ece Gürsel, Şenay Akay, Didem Taslan ve Begüm Özbek podyuma çıktı. Seneler sonra tekrar aynı podyumda buluşan ünlü mankenler yıllara meydan okuyan güzellikleri ve sunumlarıyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Fuar bugün sona erecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)