E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakFabrikayı sattı 16 katlı kuleyi kaptı---

Fabrikayı sattı 16 katlı kuleyi kaptı

Fabrikayı sattı 16 katlı kuleyi kaptı
29 Ağustos 2014 - 04:54 borsagundem.com

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu Ortak girişimi tarafından hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçen Nidakule projesine 16 katlı bir blok toptan satıldı

Ataşehir’de yer alan ve yapımı devam eden  ofis binası için 223 milyon 610 bin lira ödendi. Gülistan Alagöz'ün Hürriyet'teki haberine göre kulenin yeni sahibi Cahit Durmaz ve Zafer Durmaz’ın sahip olduğu CZD Gayrimenkul oldu. Cahit Durmaz, ortağı Ali Dağbaşı ile 1980 yılında satın alıp büyüttükleri elektrik anahtarı ve prizi üretimi yapan Viko markasını geçen yıl 460 milyon dolara Japon elektronik devi Panasonic’e satmıştı. CZD Gayrimenkul,  150 bağımsız birimin bulunduğu bina için satış vadi sözleşmesini imzalandı.

2016’DA TAMAMLANACAK

Kuzey etabı nisan ayında satışa çıkan projenin 2016’da tamamlanması planlanıyor. Projede toplu alım için yoğun taleple karşılaştıklarını söyleyen Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım, bölgede yeni yatırımlar da planladıklarını kaydetti.  Ofis yatırımcılarının son yıllarda Ataşehir bölgesine yöneldiğini belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise Uluslararası Finans Merkezi projesinin bölgeye olan ilgiyi arttırdığına dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • PEGASÜSLÜ NACİ TANÖVERGİL29 Ağustos 2014 12:04

    Amca parayı betona gömmüşsün. Beklentin nedir ? Cebindeki cash para rahatsız ettiyse , sanayii yatırımı yapsaydın ya.