E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaEylül ayında piyasalarda neler bekleniyor?---

Eylül ayında piyasalarda neler bekleniyor?

Eylül ayında piyasalarda neler bekleniyor?
30 Ağustos 2014 - 12:02 borsagundem.com

Piyasaları sakin geçen Ağustos'un ardından hareketli bir ay bekliyor

Eylül ayında ABD Merkez Bankası (Fed) ve Avrupa Merkez Bankası'nın (AMB) faiz kararları yakından izlenecek. Haftaya Perşembe toplanacak olan AMB'nin gevşek politikaya yönelik mesajları piyasalar tarafından takip edilecek. Fed'in 17 Eylül'deki toplantısından sonra gelen kararın satır araları ve Başkan Janet Yellen'ın açıklamaları bir diğer önemli gündem maddesi. Fed'in faiz artışına ilişkin kullanacağı ifadeler piyasalarda etki yaratabilir. Uzmanlar Fed'in bu toplantıda daha açık bir dil kullanabileceğini belirtiyor. Önümüzdeki hafta Cuma günü gelecek ABD tarım dışı istihdam verisi de Fed'in hamlesi için önem taşıyor. İstihdam piyasasındaki toparlanmanın Fed'i faiz artışı için erken adım atmaya itebileceği belirtiliyor. Jeopolitik konular Eylül ayında da piyasaların gündeminde olacak. Irak'taki gelişmeler ve Ukrayna-Rusya gerilimine yönelik haberler takip edilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YILMAZZ30 Ağustos 2014 22:21

    Borsaların hiçbirinde tam anlamıyla gerçek bir balon oluşmadı,şahsi kanaatim odurki;zaman zaman dalğalanmalar görülsede ,2014 yılı sonuna kadar seçici olmak şartıyla getiri potansiyeleri açısından avantajlı adres borsadır.!

  • ergn30 Ağustos 2014 22:19

    %25-30 luk realizasyonlara hazırlanın...Amerika şişti,Avrupa da işler kötü,bizde şeçimler riskli olacak iktidar partisi için,not indirimleri gündeme gelecek yakında,daha ne olsun,düşüş için herşey hazır.

  • mustafa30 Ağustos 2014 19:55

    aynen katılıyorum sana kardeş önce yavaş ve sinsice sonra öyle ir sert vuracakki her ne kadar ekonomistler düşmez diyorsa ki o ekonimistler kimlerin adamı bir ona bakmalı bankalardan uzak durulmalı kanımca realizeler yakındır....

  • KARLAR CEPTE YAKIŞIR.30 Ağustos 2014 17:19

    EYLÜLDE KARLARI CEBE KOYMAK İÇİN SON FIRSAT,FED KARARLARI EKİMDE BORSALARDA BÜYÜK RİSKLERİ GETİRECEK KANIMCA.