E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakEv borcunu kapatana yüzde 20 indirim---

Ev borcunu kapatana yüzde 20 indirim

Ev borcunu kapatana yüzde 20 indirim
30 Temmuz 2016 - 05:42 borsagundem.com

‘TÜFE’li satış kampanyası’yla faiz indirimi ve vade artışına giden Emlak Konut, daha önce ev alanlara borçlarını peşin kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapacağını duyurdu

Darbe girişiminin ardından konut edindirmeyi kolaşlaştırmak ve sektöre ivme kazandırmak için yüklenicileriyle birlikte kampanya atağına başlayan emlak Konut GYO, ikinci adımı da attı. İlk hamlesi ‘TÜFE’li satış kampanyası’ olan ve yüzde 20 peşin, 0.70 faizle ve 120 aya kadar vadeli konut edinme imkanı sağlayan Emlak Konut şimdi de, Emlak Konut GYO’dan daha önce ev alanlara borçlarını peşin kapatmaları halinde yüzde 20 indirim sağlayacak. ‘İndirimli satış kampanyası’ 1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak.

Ülke olarak tarihi bir dönemden geçildiğini ve bu süreçtenbirlik, beraberlik içinde daha da büyüyerek çıkılacağını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “15 Temmuz gecesi ve sonrası büyük bir demokrasi mücadelesi veren milletimiz her şeyin en iyisini hakediyor dedik. Biz de bu millet için üzerimize düşen, yapılması gereken her ne varsa yapacağımızın sözünü verdik. Bu bilinç ve sorumlulukla önce kolay konut edinmeyi amaçlayan ve sektöre ciddi ivme kazandıracak olan ‘TÜFE’li Satış Kampanyası’na start verdik. Bu kampanya yüzde 20 peşin, 0.70 faizle ve 120 aya kadar vadeli konut edinmenin yolunu açıyor” diye konuştu.

50 proje var

Ağustos ayı boyunca geçerli olacak indirim kampanyası kapsamında Emlak Konut’tan konut ya da ticari ünite alanlar, kalan ödemelerini peşin olarak yaparlarsa yüzde 20 indirim alacaklar. Kurum, “Böylece hem doğru bir yatırım yapmış olacaklar, hem de bu yatırımı planladıklarından daha ucuza tamamlayacaklar. Bu kampanyada konut ve ticari alan olmak üzere toplam 50 proje yer alıyor” dedi.

Kampanyalı 50 proje

Ağaoğlu My Town Ispartakule, Ağaoğlu My World, Ağaoğlu My World Europe, Alemdağ Emlak Konutları, Atasehir Ticari Üniteler, Ayazma Emlak Konutları, Bahçekent Emlak Konutları 1-1, Bahçekent Emlak Konutları 1-2, Bahçekent Emlak Konutları 1-3, Batışehir, Burgazkent, Dreamcity Çerkezköy, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-1, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-3, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4, Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap, Emlak Konut Ispartakule Evleri, Emlak Konut Ispartakule Evleri-2, Emlak Konut Mavişehir Evleri, Emlak Konut Pelikan Sitesi, Ergene Vadisi, Etimesgut Ticari Üniteler, Evora İstanbul 2.Bölge, Gebze Emlak Konutları 1, Gebze Emlak Konutları 2, Gebze Sosyal Tesis, Kent Plus Mimarsinan, Körfezkent 2, Körfezkent 3. Etap, Körfezkent 4.Etap, Maslak bürolar, Mimarsinan Ticari Üniteler, Misstanbul Evleri, My Towerland, Novus Residence, Parkyaşam Mavişehir, Selimpaşa Emlak Konutları, Soyak Mavişehir, Soyak Park Aparts, Spradon Quartz, Stüdyo 24, Sultanbeyli Emlak Konutları, Şehrizar Konakları, Tuzla Emlak Konutları-1, Tuzla Emlak Konutları-2, Varyap Meridian, Yıldızkent-2 ve Yıldızkent-3. (Milliyet / Duygu Erdoğan)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)