E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakEv alana bedava Tesla---

Ev alana bedava Tesla

Ev alana bedava Tesla
26 Nisan 2016 - 06:13 borsagundem.com

EA İnşaat yetkileri, 31 Mayıs’a kadar Beykonak Evleri’nden ev alan herkese sıfır kilometrede Tesla otomobil hediye edeceklerini açıkladı

Kavacık-Anadolu Hisarı Otağtepe’de bulunan Beykonak Evleri’nde, büyüklükleri 160 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen konutlar, metrekaresi 5 bin 900 dolardan satılıyor. Şirket yetkilileri kampanya kapsamında hediye edilecek Tesla’nın satış fiyatının ise 180 bin euro olduğunu kaydettiler. Tesla, Otomobillerin karbondioksit salınımının çevreye verdiği zararlara karşı, tamamen elektrikle çalışan motoru ve sıfır emisyon özelliğiyle dünyanın en çevreci otomobili olarak kabul ediliyor. Kampanya dahilinde ev sahiplerine sunulan Tesla’nın P90D performans modeli, toplamda 772 beygir motor gücüne sahip ve 100 km hıza 3 saniyede ulaşıyor.

Tüm projelerinde çevresel sürdürülebilirliği misyon ve vizyonlarının en üst sırasına taşıdıklarının altını çizen EA İnşaat yetkilileri, Beykonak Evleri projesinde doğa ve çevre için garajlarımızda sıfır emisyon hedefi ile kampanya dahilinde projeden ev alan herkese Tesla otomobil hediye ettiklerini belirtti.
Yapılan açıklamada, “Doğa tüm canlıların ortak evi. İnsanlar kendi yaşam alanlarını planlarken, doğaya ve diğer canlıların yaşamlarına saygı göstermek zorunda. Bu anlayıştan yola çıkarak tüm projelerimizde sürdürülebilir çevre politikalarını ve bu kapsamda kampanyaları hedefliyoruz. Garajımızda sıfır emisyon projesi de bu çerçevede planladığımız ve çok inandığımız bir kampanya” denildi.

Beykonak Evleri, manzarası, merkezi konumu ve eşsiz sosyal donatıları ile de öne çıkan bir proje. FSM köprüsünün tam ayağında Beykonak Evleri, Boğaz ve orman manzarası ile hem İstanbul’un kalbinde, hem de doğa ile iç içe bir konumda bulunuyor.

Açık ve ısıtmalı kapalı havuz, SPA merkezi, fitness center, çocuk Oyun parkları ve ZEN bahçeleri gibi zengin sosyal donatılara da sahip Beykonak Evleri’nde, fark yaratan bir başka özellik ise ev yardımcıları için evden tamamen bağımsız, ikinci bir hizmetli dairesinin olması.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)