E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEuro/TL kurunda 3.65 hedef fiyat---

Euro/TL kurunda 3.65 hedef fiyat

Euro/TL kurunda 3.65 hedef fiyat
10 Şubat 2017 - 11:03 borsagundem.com

Morgan Stanley analisti Hans Radeker, Euro/TL kurunda 3,65 hedefle kısa pozisyon önerisinde bulundu

Morgan Stanley analisti Hans Redeker ve diğer analistlerin Perşembe günü kaleme aldığı raporda, Euro/TL kurunda 3.65 hedefle kısa pozisyon önerisinde bulunuldu.

Redeker, başta emtia para birimleri olmak üzere diğer yüksek getirili carry trade para birimlerine göre Türk lirasındaki pozisyonlanmanın görece hafif kaldığını belirtti.

Morgan Stanley analistleri gelişmekte olan piyasalar açısından ana risk unsurunun Çin'de yaşanacak bir ekonomik yavaşlamanın "emtiaların ateşini alması" olduğunu belirtirken, Türkiye'nin net emtia ithalatçısı konumu sebebiyle Türk lirasının daha az riskli olduğunu ifade etti.

Morgan Stanley raporunda, TCMB Başkanı Murat Çetinkaya'nın daha fazla parasal sıkılaştırmanın masada olduğunu belirtmesinin Türk lirasını destekleyebileceği belirtildi.

Redeker ve diğer Morgan Stanley analistleri, Euro/TL kurunda 3.6822 seviyesinden giriş önerirken, 4.05 seviyesinin zarar kesme düzeyi olarak kullanılabileceğini belirtti.

Raporda, referandumun ve referandum sürecinin beraberinde getireceği çeşitli siyasi risklerin işlem öneri açısından başlıca riskler olduğu kaydedildi.

Bloomberght

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)