E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinEtilerde silahlı saldırı: 4 ağır yaralı---

Etilerde silahlı saldırı: 4 ağır yaralı

Etilerde silahlı saldırı: 4 ağır yaralı
03 Temmuz 2015 - 22:08 borsagundem.com

Etiler'de geçmiş tarihlerde ünlü isimlere yönelik kumar operasyonlarıyla gündeme gelen villada bu kez silahlar ateşlendi. 4 kişi ağır yaralandı

Etiler, Tanburialiefendi Sokak üzerindeki bir villada faaliyet gösteren İskambil Oyun Derneği'ne saat 17.00 sıralarında gelen 2 kişi içerideki 3 kişiye yöneldi. 2 saldırgan 3 kişiye peş peşe ateş etti. Saldırının hedefi olan kişilerden biri de saldırganlara karşılık verdi. Saldırıya uğrayan E. Ö., N.Y. ve F.K. ağır yaralandı. Olay yerine ambulans istendi. Ambulansa konulan 3 kişi hastahaneye götürüldü. 3 kişinin durumlarının ağır olduğu ve ameliyata alındıkları bildirildi. Olayın ardından çok sayıda polis ekibi villaya geldi. Olay Yeri İnceleme ekipleri araştırma yaparken, Asayiş Şube ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamera görüntülerine yoğunlaştı. 

Yapılan kamera görüntü incelemesinde saldırganların birinin yaralı olarak villadan çıkıp ticari taksiyle hastahaneye gittiği belirlendi. Polis hemen hastahaneye gitti. Adının F.K olduğu belirlenen saldırganın da durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı bildirildi. Diğer kişinin yakalanması için çalışmanın sürdüğü belirtildi. Polis, saldırının alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştiği yönünde bilgilere ulaştı.

Saldırının yapıldığı villa geçmiş tarihlerde ünlü isimlere yönelik kumar baskınlarıyla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz Mayıs ayında hayatını kaybeden Sami Hoştan da bu villaya düzenlenen kumar operasyonlarında yakalanmış ve hakkında işlem yapılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)