E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEtiler Marmaris hem mali yapısını hem kadrosunu güçlendiriyor #ETILR---

Etiler Marmaris hem mali yapısını hem kadrosunu güçlendiriyor #ETILR

Etiler Marmaris hem mali yapısını hem kadrosunu güçlendiriyor #ETILR
14 Mart 2018 - 17:57 borsagundem.com

Etiler Gıda’dan atak üzerine atak. Dün yağ ticaretinin iki ünlü ismi ortak oldu, bugün de önemli bir atama yapıldı. Uluslararası mali ilişkiler, JP Morgan ve Morgan Stanley’de üst düzey görev yapan Sait Erda’ya emanet edildi.

BORSAGUNDEM.COM

Önce Yönetim Kurulu Başkanı Mehmed Nureddin Çevik’in kasaya koyduğu 3.3 milyon TL ile sermayesini  güçlendiren, dün de Türkiye’deki yağ ticaretinin ünlü markalarından Selin’in ortakları Sedat Seyrek ve Mustafa Seyrek’in 3.6 milyon liralık hisse devriyle ortak olduğu Etiler Marmaris’te, bugün de kadrosunu güçlendirecek önemli bir adım atıldı.

CV’Sİ ÇOK GÜÇLÜ İSİM

Bankacılık alanında deneyimli, öz sarmaye araştırma analisti, JP Morgan ve Morgan Stanley’de üst düzey yöneticilik yapmış olan Sait Erda, Etiler Marmaris’te Uluslararası Mali İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na getirildi.

NİSAN BAŞI GÖREVE BAŞLIYOR

Borsanın önemli gıda şirketi Etiler Marmaris’e büyük katkılar yapacak olan usta isim Sait Erda’nın göreviyle ilgili olarak şirketten KAP’a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Şirket Yönetim Kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak, Şirketimize Sayın Sait ERDA nın 14.03.2018 tarihinden itibaren Uluslararası Mali İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına ve 01.04.2018 tarihinden itibaren görevine aktif olarak başlamasına, oy birliği ile karar verilmiştir.”

Etiler Marmaris’e ünlü ortak geldi #etilermarmaris

ETİLER MARMARİS’E ÜNLÜ ORTAK GELDİ

Dün yaşanan flaş gelişme ise , geçen hafta alınan kararın gerçekleştirilmesine yönelikti. Etiler Marmaris Yönetim Kurulu’nun imza attığı ve görüşmeler için Yönetim Kurulu Başkanı Mehmed Nureddin Çevik’in yetkilendirildiği önemli hamleden 4 gün sonra yağ ticaretinin ünlü markası Selin’in ortaklarının, Etiler Marmaris’ten hisse aldığı açıklandı.

Selin’in ortakları Sedat Seyrek ve Mustafa Seyrek, yeme içme sektörünün önde gelen markalarından Etiler Marmaris’le ortaklık için el sıkıştı. Mehmed Nureddin Çevik, 1 TL nominal değerli paylarını 5 TL bedel üzerinden Seyrekler’e sattı. Sedat Seyrek ve Mustafa Seyrek,  Çevik’in sahip olduğu 727 bin TL nominal değerli B Grubu hisselerin  720 bin TL ‘lik kısmını aldı. Seyreklere yapılan devrin bedeli 3.6 milyon TL tutarında.

Etiler Marmaris sermaye yapısını güçlendirmeye devam ediyor

Şirketten KAP’a gönderilen açıklamada, “Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmed Nureddin Çevik sahip olduğu 727.370 TL nominal değerli (B) grubu hisselerinden, 360.000 TL nominal değerli hissesinin Sayın Mustafa Seyrek'e ve 360.000 TL nominal değerli hissesinin Sayın Sedat Seyrek'e olmak üzere toplam 720.000 TL nominal değerindeki paylarının devri için 13.03.2018 tarihinde (bugün) Hisse Devri sözleşmesi imzaladığını şirketimize bildirmiştir” denildi.

Etiler Marmaris'den Dominik'e servis

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 21,44
En Yüksek: 22,26
En Düşük: 21,00
Değişim 0,56 %
FK: 17,68
PD / DD: 7,14
İşlem Hacmi 35.216.702
Toplam Adet: 1.628.973
Ağırlıklı Ort.: 21,64