E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri​Eti’nin en yeni ürünü Süt Burger---

​Eti’nin en yeni ürünü Süt Burger

​Eti’nin en yeni ürünü Süt Burger
07 Ocak 2014 - 06:35 borsagundem.com

Türkiye’nin önde gelen bisküvi ve çikolata üreticilerinden Eti, atıştırmalık ürün kategorisinde Süt Burger’i piyasaya sürdü

Türkiye’nin önde gelen bisküvi ve çikolata üreticilerinden Eti, atıştırmalık ürün kategorisinde Süt Burger’i piyasaya sürdü

Eti Süt Burger, 2 ballı kek arasında süt kremasından oluşuyor. Şirketten yapılan açıklamada, Eti Süt Burger’in yumurta, bal ve yüksek miktardaki sütlü krema içerdiği, yağ oranının ise düşük olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Yüksek protein ve kalsiyum oranı ile çocukların büyüme ve gelişme dönemlerinde büyük öneme sahip olan sütlü ürünler kategorisinde, düşük yağ oranı, besleyiciliği, serin lezzeti ve eğlenceli burger şekli ile dikkat çeken Eti Süt Burger, çocukların yeni gözdesi olmaya aday” denildi.
Satış noktalarındaki 4-10 derecelik soğuk raflarda yerini alan ve her zaman buzdolabında muhafaza edilip soğuk tüketilmesi gereken Eti Süt Burger, 35 gramlık paketlerde 1 TL fiyat ile satışa sunuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gülşen ergen yılmaz23 Mart 2016 18:32

    Fiatı 1,25 oldu niçin..çok pahalı lütfen zam yapmayın....

  • dx07 Ocak 2014 12:32

    Dün çocuklara aldım.hafif ve besleyici bir ürün.Umarım yabancı tekelinde olan bu segmentte bir Türk şirketi olarak başarılı olur.