E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEski Başbakan Cameron yalınayak yakalandı---

Eski Başbakan Cameron yalınayak yakalandı

Eski Başbakan Cameron yalınayak yakalandı
26 Ağustos 2016 - 14:22 borsagundem.com

Brexit sonrası istifa etmek zorunda kalan İngiltere eski Başbakanı David Cameron ayağında terlik, bir otoparkın duvarının üzerine oturmuş balık ve patates yerden kameralara yakalandı.

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma referandumu "Brexit" sonrası istifa etmek zorunda kalan eski Başbakan David Cameron, Cornwall kentinde araçların park edildiği bir alanda görüldü.

Eski Başbakan Cameron'ın ayaklarında terlik var. Bir duvarın üzerine oturan Cameron'ın terlikleri ayaklarından çıkmış ve çıplak ayakla yere bastığı görülüyor.

Cameron'ın kucağında ise bir fast food tabağı görülüyor. Eski başbakan, İngilizlerin meşhur yemeği balık ve patates (fish and chips) yiyor. Eski Başbakan Cameron yemeğini çiğnerken, bir noktaya odaklanmış, boş gözlerle bakıyor.

Fotoğraf karesinde arkası dönük ve ayakları çıplak kadının da, David Cameron'ın eşi Samantha Cameron olduğu tahmin ediliyor.

BREXIT SONRASI İSTİFA

İngiltere eski Başbakanı David Cameron, ülkesinin AB üyeliğini referanduma götürme kararı almıştı.

23 Haziran'da yapılan referandumda Birleşik Krallık'ta yaşayanların yüzde 52'si Avrupa Birliği'nden ayrılma yönünde oy kullandı.

Referandumda ülkesinin AB üyesi olarak kalması için kampanya yürüten David Cameron yenilgi sonrası istifa etmek zorunda kalmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)