E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEski bakan Bayraktar yanıtı ABD biletiyle verdi---

Eski bakan Bayraktar yanıtı ABD biletiyle verdi

Eski bakan Bayraktar yanıtı ABD biletiyle verdi
28 Haziran 2016 - 06:55 borsagundem.com

"Eski bakanlar Amerika'ya seyahat yapsınlar bakalım ne oluyor" diyen Kılıçdaroğlu'na Erdoğan Bayraktar, yakı zamanda ABD'ye yaptığı seyahatin biletini paylaşarak yanıt verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ABD’de tutuklu Reza Zarrab’a ilişkin, “Egemen Bağış ve diğer eski bakanlar Amerika’ya seyahat yapsınlar bakalım ne oluyor” açıklamasının ardından eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yakın zamanda ABD’ye yaptığı seyahatin biletlerini paylaştı.

Kılıçdaroğlu, Zarrab ile ilgili “Zarrab Amerika’ya gitti, tak diye gözaltına alındı. Bence o adı yolsuzluğa bulaşmış olan, şimdi milletvekili olmayan eski bakanlar bir Amerika seyahati yapsınlar bakalım ne oluyor yapabilirler mi? Yoksa onların başına da Reza Zarrab’ın başına gelen olay gelir mi? Gelir tabii. Egemen Bağış bir gitsin. Hatta yol paralarını ben ödemeye hazırım giderlerse” demişti.

GİDİŞ

CHP’DEN KAMPANYA

Bu sözler üzerine CHP teşkilatında, “Bağış ve diğer eski bakanlar için ABD bileti kampanyaları düzenleyelim” esprileri yapılmaya başlandı.

DÖNÜŞ

Konuyla ilgili haberlerin ardından Bayraktar, ABD’ye yaptığı seyahate ilişkin uçak biletlerini paylaştı. Biletlere göre Bayraktar, 31 Mayıs 2016 günü ABD’ye giderek, 15 Haziran 2016’da da geri dönmüş.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Suat28 Haziran 2016 09:28

    Mihrabi, Çok sevdiğin eski bakan Erdoğan şu pasaportunun fotoğrafını göndersede görsek girmiş mi çıkmış mı? Sende numarası varsa bir ara istede hepimiz görelim.

  • Miharbi28 Haziran 2016 09:08

    Meraklısı , bilet numarasından hangi tarihte gidildiğini rahatlıkla öğrenebilir.

  • İsmail28 Haziran 2016 08:28

    Bilette 2016 yazmıyor :)

  • İsmail28 Haziran 2016 08:15

    Pasaportundaki ABD kaşesini paylaşsa daha inandırıcı olur. Gidişte ismi var dönüşte yok. Ayrıca bu bileti kullandı mı? ABD'ye gitti mi?

  • Fatih28 Haziran 2016 08:08

    Dönüş biletinde Erdoğan bayraktar ismi yazmıyor. Adam gitmiş dönmemiş :)

  • kuşku28 Haziran 2016 07:47

    Merakımdan soruyorum: Gidişte Sayın Albayrak'ın adı bilette gözüküyor, peki dönüş bileti niye iki kişilik ve neden zatıalilerinin adı yok? Ve neden iki hafta sonra açıklıyor?