E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaErian'dan dalgalanma uyarısı---

Erian'dan dalgalanma uyarısı

Erian'dan dalgalanma uyarısı
03 Nisan 2015 - 15:52 borsagundem.com

Allianz'ın başekonomisti El Erian, yatırımcıların piyasada dalgalanmalara hazır olması gerektiğini söyledi

Piyasaların yakından takip ettiği analist Muhammed El Erian, yatırımcıların önümüzdeki süreçte daha dalgalı bir piyasaya hazır olması gerektiğini söyledi. 

CNBC kanalına konuşan Muhammed El Erian, yatırımcıların kendilerini sert bir dalgalanmaya hazırlamaları gerektiğini söyledi ve paralarını buna göre nereye koyacaklarına iyi karar vermelerini ifade etti.

Allianz şirketinin Baş Ekonomisti olan El Erian, ABD ile Avrupa merkez bankaları arasında farklı para politikaları uygulandığını belirtti ve "Ekonomik dinamikler de değişiyor" dedi. 

FED EYLÜL'DE ARTIRACAK

Muhammed El Erian, Fed'in Eylül'e kadar faizi artıracağını, Avrupa Merkez Bankası'nın ise bu süreçte para politikasını daha da gevşeteceğini ifade etti.

El Erian, "Yatırımcılar kendilerini daha çok dalgalanmaya hazırlamalı. İlk çeyrekte gördüklerinden daha da fazlasının olacağını beklemeli. ABD bu süreçte daha önceki kadar tatmin edici olmayacak" diye devam etti.

YATIRIM ÖNERİSİ

El Erian, bu yüzden geniş çaplı yatırımlarda dikkatli olunması gerektiğini ve bilinen isimlerin yatırım olarak seçilmesini önerdi.

El Erian, yatırımcıların kurumsal geçmişi olan şirketlere daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini de ifade etti ve şöyle dedi:

"Bu şirketlerin kasalarında büyük paralar var"

AVRUPA'YI GÖSTERDİ

El Erian, bu süreçte Avrupa'ya da bakılabileceğini, çünkü Avrupa'nın AMB'nin parasal genişlemesinden fayda göreceğini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)