E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisErhan Topaç, Aracı Kuruluşlar Birliği Başkanı oluyor---

Erhan Topaç, Aracı Kuruluşlar Birliği Başkanı oluyor

Erhan Topaç, Aracı Kuruluşlar Birliği Başkanı oluyor
09 Mayıs 2018 - 11:25 borsagundem.com

Bugün yapılacak TSPB Genel Kurulu’nda Erhan Topaç’ın birlik yönetimini İlhami Koç’tan devralması bekleniyor

BORSAGUNDEM.COM/ÖZEL HABER

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı İlhami Koç, bayrağı bugün yapılacak Genel Kurul’da Gedik Yatırım’ın patronu Erhan Topaç’a devredecek. Sermaye piyasalarının en önemli isimlerinden biri olan Erhan Topaç’ın, sektörün gelişmesinde önemli katkılar sağladığı biliniyor. Gedik Yatırım’ın yönetimini oğlu Onur Topaç’a devreden Erhan Topaç’ın sektörün çatı örgütünde yeni başarılara imza atması bekleniyor. Birlikte ağırlıklı olarak banka kökenli aracı kurumların yöneticileri görev aldığı için Erhan Topaç ismi yeni bir döneminde başlangıcı olarak gösteriliyor.

1+1 FORMÜLÜ

Bu arada borsagundem.com’a ulaşan bilgilere göre sektör yetkilileri 1+1 formülü üzerinde anlaşmış. Yani bir yıl Erhan Topaç, ikinci dönem Akbank Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Alp Keler Birliğin yönetiminde görev alacak.
Öte yandan sermaye piyasası sektörünün önemli ve sevilen isimlerinden Adnan Bahar’ın ise denetim kurulu üyesi olarak yönetime girmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)