E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEren Erdem'den önemli açıklamalar---

Eren Erdem'den önemli açıklamalar

Eren Erdem'den önemli açıklamalar
23 Mayıs 2018 - 03:09 borsagundem.com

CHP'de listeye giremeyen Eren Erdem, canlı yayında hakkındaki FETÖ iddianamesi için konuştu: Zaman gazetesinin önüne kafama göre gitmedim. Genel Başkanımızın talimatı vardı. MİT TIR'ları tutanaklarını bana Bülent Tezcan verdi

CHP'de liste dışı kalarak milletvekili aday listesine giremeyen Eren Erdem, telefonla katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Eren Erdem'in açıklamalarından satır başları;

"Henüz bana tebliğ edilmiş bir yakalama kararı bulunmuyor. Şu anda İstanbul'da, evimdeyim. Şunu ifade etmek isterim ki ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekiliyim ve 24 Haziran tarihine kadar da milletvekili olmaya devam edeceğim.

Sosyal demokrasiye gerçekten inanan, Türkiye'nin sol bir siyasetle yaşadığı bu buhrandan çıkabileceğini düşünen bir siyasetçiyim.

Benim hakkımda FETÖ'ye üye olmamakla birlikte yardım etmek şeklinde bir suçlamayla soruşturma açmışlar. Bunu da iki temel nedene bağlamışlar. Birincisi MİT tırları tutanaklarının bende olması ve bununla ilgili attığım tweetler. Diğeri de Zaman Gazetesi ve benzer kurumların önüne gitmek.

Ben CHP Medya Komisyonu üyesiyim. Herhangi bir gazeteye gittiğim zaman kafama göre gitmem. Benim gideceğim her gazetede bir talimat vardır, partimin bir iradesi vardır. O gün de Zaman Gazetesi'nin önüne genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun Enis Berberoğlu'na verdiği talimatla gittik.

Diğeri de MİT tırları davası hususunda yaşanan hadise. Yarın biz bunu savcılara da söyleyeceğiz. Bu tutanakları ben genel başkan yardımcımız Bülent Tezcan'dan temin ederek tweetler attım."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemil23 Mayıs 2018 21:09

    He he he he:))))))))) ötmeye başladılar.kodes tehlikesi olunca,nasılda birbirlerini ele veriyorlar.

  • gobel6623 Mayıs 2018 13:13

    FETÖ'nün siyasi ayağı yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

  • vecihi23 Mayıs 2018 10:24

    Çözülün bakalım.

  • cemalettin ünlü23 Mayıs 2018 09:52

    tutuşmaya başladın değilmi.bence bu adamı kaçırmamak lazım yurt dışına .ülke hainleri gibi hareket etti.

  • AHMET ÖZBİR23 Mayıs 2018 09:34

    TÜRKİYE İran'la savaşa girse İran'ın yanında yer alırım diyen Türkiye düşmanı artık hesap verme zamanı! Yargımız çok dikkatli olmalı, fırsatını buldu mu çok sevdikleri ecnebilerine sığınacaklar!..

  • nihat23 Mayıs 2018 03:43

    Merak etme biz seni de biliyoruz genel başkanını da ve diğerlerini de! Türkiye Cumhuriyetini zayıf düşürmek için ne gerekirse yaparsınız! Bundan hiç şüphem yok. Her ne kadar partinizin adı cumhuriyet ile başlasa da ilginç bir tezat.

  • Erdoğan23 Mayıs 2018 09:55

    Senin gibi zihniyetler ilk önce kapısının önündeki pislikleri temizlesin ondan sonra çamur atabilirsiniz zavllılar, yüce Rabbime kül olmak yerine kula kül olmuş, bilip bilmeden gerçekleri bilmeden görmeden onun bunun hakkında yorum yapmak günahını almak ancak sizin gibi zihniyetlerin zavallıların işi.

  • Nihat23 Mayıs 2018 04:22

    Feri beni konuşturma şimdi bunların değişik zamanlarda nasıl konuştuklarını ben mi hatırlatayım sana? Şimdi safa yatma! Şöyle bir interneti karıştır bunların nereden koşturduklarını herkes anlar! Bırak şimdi bunların avukatlığını yapmayı! Dışarıda kendi ülkesini kötüleyen hep bunlardan çıktı! Başta malum Kemal tabi ki! Bunların nerelerden icazet aldıkları gayet açık! İyi ki internet var medya var ki ben bunu söylemedim diyecek tarafı kalmıyor! Millet te her seçimde bunların ağzının payını veriyor.

  • Feri23 Mayıs 2018 03:55

    Herşeyin araştırılmasına çalışılması hainlik değildir, üstünü kapatmak hainliktir. Bunların suçu mit tırları. Kardeşim senin ne işin var devletin istihbarat örgütünün işlerini açığa çıkarmak sana mı düştü. Bu konuda chp haksizidir. Ama yolsuzluk konusunda herşeyin araştırılması taraftariyim. Üstünü örtmek kesinlikle yapmakla eşanlamlıdır bence. Yolsuzluk yapmayan araştırılmaktan korkmaz

  • Vatanımıza sahip çıkalım23 Mayıs 2018 03:34

    Şimdi anladınızmı hangi içimizdeki satılmışları başa getirmek istiyorlar.çok uyanık olmamız lazım adamlar dolarla bizi dizayn etmeye çalışıyorlar ihracat aynı sanayide üretim patlaması yaşanıyor Turizim aylardır boş yer yok nerdeyse yüzde yüz ama ne hikmetse dolar yükseliyor yemezler yedirmezler

  • AHMET ÖZBİR23 Mayıs 2018 10:29

    VATANIMIZA da TL'na da sahip çıkacağız, imansızların parasına dönüp bakmayacağız!ABD-İSRAL'i LANETLE ACAĞIZ, REİS'imizi asla satmayacağız!..

  • Vatansever23 Mayıs 2018 03:27

    Bunları duyduktan sonra resmen chp den nefret ettim içimizdeki hainler tek tek ortaya çıkacak inşaallah.

  • Harç23 Mayıs 2018 03:57

    Hadi be cukkaci seni zaten akp lisin sen. Tüm bunların sebebi, ülkenin bu halinin temel nedeni her dönemdeki yolsuzlukların aklanmasidir, üstünün kapatılmasıdır. Devleti çiftlik, menfaat aracı gören her siyasi , bürokrat, memur yargılamalıdır bence

  • Teksas23 Mayıs 2018 03:23

    KuS ottu