E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErdoğan'ın yeğeni Eskişehirspor'a imza attı---

Erdoğan'ın yeğeni Eskişehirspor'a imza attı

Erdoğan'ın yeğeni Eskişehirspor'a imza attı
25 Haziran 2016 - 14:37 borsagundem.com

Eskişehirspor'un teknik direktörlüğüne getirilen eski milli futbolcu Alpay Özalan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan ile birlikte görev yapacak

Yeni sezonda PTT 1. Lig'de mücadele verecek olan Eskişehirspor'da transfer hareketliliği sürüyor.

Takımın Süper Lig'den düşmesiyle birlikte taraftarların görev başına çağırdığı isim olan Halil Ünal, sezon sonunda şampiyonluk hedefliyor.

Kısıtlı mali imkanlarla büyük işler yapmaya çalışan başkan Ünal, geçtiğimiz günlerde teknik direktörlük görevine eski milli futbolcu Alpay Özalan'ı getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni Eskişehirspor'da

Taraftarların tezahüratlarla karşıladığı yeni teknik adamın yanında dikkat çeken bir isim vardı. 3 yıllık sözleşme imzalanırken, kağıda imzasını atan bir diğer kişi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan oldu.

Erdoğan, attığı imzayla Eskişehirspor Sportif Direktörü olarak yeni görevine başladı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş25 Haziran 2016 21:36

    insanlık tarihinin değişmeyen tek mabedi “kalp”tir. Birçok mabet, gününde insanlığı peşinden sürüklemiş ve umutlarının karşılığı olmuştur.Çöllerde varlığını haykıran piramitlerden, erişilmesi zor dağların doruklarındaki tapınaklara kadar...Birçok mabet, önceleri olmadığı için sonraları da olmayacaktır.Tapınılan tanrıların birçoğu şimdi müzelerde tarihi eser olarak ziyaret edilmektedir.Uğruna imparatorluklar yıkılan, katliamlar yapılan tanrılar şimdi, ruhumuzda mistik duygular bırakan birer tarihi eserdir.Onlar artık müzelerin demirbaş defterinde kayıtlı birer eser olarak izlenmeyi bekliyor.Haldia’lar geçti bu dünyadan, İsis’ler, Osiris’ler, Marduk’lar...Poseydon’lar okyanuslardan esti geçti; Zeus’lar insana ait tüm nitelikleri ile mitolojinin doruklarında kaldı.O zaman da insanda kalp vardı.O zaman da insanlar kendi çocuklarını görünce sevgiyle baktılar, sevgilinin karşısında yürekleri çarptı.Dünyanın egemeni tanrılar ve yeryüzündeki tapınaklarıydı.Kalp kendi halinde çarpar dururdu.

  • YILMAZ VURALIM25 Haziran 2016 16:52

    eses sezon sonuna kadar kaç hoca değişiştirir A- 3 . B- .4- C- 5- D -6

  • memkeleti kurtardınız25 Haziran 2016 15:24

    maşallah ülkemizin gsyih baya yükselir artık