E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Trump açıklaması: Bazı söylemler rahatsız edici---

Erdoğan'dan Trump açıklaması: Bazı söylemler rahatsız edici

Erdoğan'dan Trump açıklaması: Bazı söylemler rahatsız edici
22 Ocak 2017 - 11:06 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın açıklamalarına ilişkin, "Trump'ın Ortadoğu'daki tavrı ne olacaktır? Çünkü Ortadoğu şu anda kaynıyor. Şu anda Ortadoğu ile ilgili bazı söylemler kulağımıza geliyor ki bu söylemler doğrusu rahatsız edicidir" dedi.

Doğu Afrika gezisi öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şöyle konuştu

"Sayın Trump birçok açıklamalar yapıyor ve biz de bu açıklamaları şu anda izliyoruz. Köprüler vesaire demiryolları ondan öte şu anda Ortadoğu'yu düşünüyoruz. Trump'ın Ortadoğu'daki tavrı ne olacaktır? Çünkü Ortadoğu şu anda kaynıyor. Şu anda Ortadoğu ile ilgili bazı söylemler kulağımıza geliyor ki bu söylemler doğrusu rahatsız edicidir. Onun için tabii bunları oturup değerlendirmek gerekecek.

"PARÇALI BİR ORTADOĞU'YU ASLA DÜŞÜNMÜYORUZ"

Biz toprak bütünlüğüne saygı duyulan bir Ortadoğu'dan yanayız. Parçalı bir Ortadoğu'yu asla düşünmüyoruz ve bu doğru olmaz. Bu Ortadoğu halklarının bir defa kendisine saygısızlık olur. Böyle bir düşünceye biz Türkiye olarak 'evet' diyemeyiz. Onunla ilgili de tabii özellikle ben Sayın Trump'a yapacağız ziyarette ki randevu ne zamana verilir, şu anda bilemiyorum. Arkadaşlarımız, Dışişleri bununla ilgili görüşmelerini, çalışmalarını sürdürüyorlar. O görüşmede bunları tabii A'dan Z'ye kendileriyle müzakere edeceğiz, ele alacağız."

"ORTADOĞU'NUN EN GÜÇLÜ ÜLKESİ TÜRKİYE'DİR"

"Ortadoğu'nun en güçlü ülkesi Türkiye'dir ve belirleyici ülkesi Türkiye'dir" diyen Erdoğan, "Ortadoğu ile yakından uzaktan ilgisi alakası olmayanlar kalkıp da Ortadoğu'yla ilgili hakikaten çok çok tarihi bir yanlışın içerisine düşerek, bir karar verirlerse bu tabii dünyamız için insanlık için isabetli olmaz diye düşünüyorum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğanzade22 Ocak 2017 19:44

    dogan holding bundan sonra ucar uzun vade 7 veya 8 tl olur bırde bu arada hürriyeti vede tv kanalı satarsa üstüne yenmez lokum olur ......

  • mehmet22 Ocak 2017 17:55

    ne trump ne putin ne de başkası, dünyada tek lider bizim Reis!

  • Hamdi Şahin22 Ocak 2017 16:50

    Dışarıdan ekonomik saldırı olmadığı merkez bankasının açıklamaları ile belli oldu. Yabancılar değil, açık pozisyonda yakalanan Türk şirketleri döviz alıyormuş. Bunu bile bile halka SAT diye çağrıda bulundular. NETİCE, tabi zarar ettiler.

  • Ulus 22 Ocak 2017 14:54

    Büyük dünya lideri Putin ve merkeli dize getirdiği gibi Trump oda yola getirecektir. Pyd için yolun sonu , reis onları yeryüzünden silecektir

  • Ali Ergül 22 Ocak 2017 13:45

    RTE yine başladı bu muhterem ülkemi savaşa sokacak..

  • ŞAHİN22 Ocak 2017 12:50

    DEDİKYA.2 TAYYIP ERDOĞAN VAKASI.TEK FARKLA..BENCE TRUMP DAHA GÜVENİLİR VE BÖLÜÇÜ KUTUPLANDIRICI DEĞİL

  • Kasımpaşalı 22 Ocak 2017 12:41

    Aynen katılıyorum arkadasım dediğin doğru

  • Yatırımcı22 Ocak 2017 12:27

    Meraketme reıs aydın doğanın damadı mehmet Ali yalçındağ Trump samımı kankı o bızım işlerimizi cözer hatta fetöyu İste artık verirler