E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan taksicilere çağrı---

Erdoğan'dan taksicilere çağrı

Erdoğan'dan taksicilere çağrı
22 Haziran 2018 - 19:15 borsagundem.com

Erdoğan “Bitti mi UBER işi? Bir açıklamayla bitti mi? UBER'in patronu ziyaret etmek istedi. Ama sizleri kıramazdım. Kabul etmedim. Ama sizden de bir ricam var. O da arabalarınız tertemiz olsun. Pırıl pırıl olsun." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal, Maltepe, Ataşehir, Üsküdar mitinglerinden sonra Sarıyer'e geldi. Erdoğan, "Beyefendiye Amerika'dan telefon geliyormuş. Ne kadar Amerika'nın yolunu bilir bilemiyorum. Sana kimden telefon geldi. Büyük ihtimal bunların orada bir ofisi var. Büyük ihtimal oradan buna telefon gelmiştir. Neymiş bizim gönderdiğimiz 85 koli gazete kupürüymüş. Sonra ne oldu. Dediler ki, 'biz adamlarımızı gönderelim. Adalet Bakanlığı'nda bunları incelesinler.' Geldiler incelediler. Bay Kemal dedi ki: 'Bu raporlarla Amerika FETO'yu Türkiye'ye vermesi lazım. Ama Cumhurbaşkanı adayı başka konuşuyor. Bay Kemal başka konuşuyor. Bunların hangisine inanacağız. Ondan sonra özür dilediler mi? Dilemediler. Bu milletin adalet bakanlığına güvenmiyorlar. Maalesef George'a güveniyorlar" dedi. 

"BİZ DE ÜLKEMİZİ UÇURMAYA DEVAM EDELİM"

Şu anda 16 yıllık tecrübe ile bu evladınız karşınızda diyen Erdoğan, “4 yıllık İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığıyla da bu evladınız karşınızda. Pazar günü bu kardeşinize bu evladınıza tekrar devam talimatını, icazeti verin ve biz de ülkemizi uçurmaya devam edelim. Çünkü bunların hiç birinde devlet tecrübesi, devlet deneyimi, yönetim böyle bir şey yok. Dükkanınız olsa bu dükkanınızı bir çırağa teslim eder misiniz? Ya bunlar çırak bile değil. Böyle bir riske girilebilir mi? Ne diyor Genel Başkan 'Gel bakalım Muharrem'. Bu şekilde yaklaşılan insana bu ülke teslim edilebilir mi? Aynı Genel Başkan pazardan sonra ne diyecek; 'Git bakalım Muharrem' Niye o da çünkü neticeyi görüyor. Ama ben sizlere güveniyorum" ifadelerini kullandı.

"UBER'İN PATRONU ZİYARET ETMEK İSTEDİ"

Erdoğan, “Taksicilere UBER'den kurtuldunuz değil mi? Bitti mi UBER işi. Bir açıklamayla bitti mi? UBER'in patronu ziyaret etmek istedi. Ama sizleri kıramazdım. Kabul etmedim. Ama sizden de bir ricam var. O da arabalarınız tertemiz olsun. Pırıl pırıl olsun. Arabaların içinde ne siz sigara için ne de müşteriye sigara içirtin. Her şey dört dörtlük olsun. Bize bu konuda da şikayet gelmemeli" şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mmm23 Haziran 2018 00:34

    Uber sistemini istiyoruz. Yeter artık ayda 600 tl taksi parası veriyorum ya palio geliyor ya hyundai eski arabalar kütük gibi şöförler dayılanıyor. Uber kolaylıgını istiyoruz.

  • Lale22 Haziran 2018 23:07

    Taksi plakalari heryil ihale ile belli olsun

  • yunus22 Haziran 2018 22:53

    Taksiciler bundan sonra daha çok şımarırlar. Müşteri seçiyorlar. Araçları pislik içinde. Kendilerine bakmıyorlar ki araçlarına baksınlar. Trafiği bahane edip başka yerden götürüyorlar, turistleri kazıklıyorlar. Turist mevsimindeyiz turiste kazık atmalar yakında başlar. Rekabetin olduğu yerde hizmet vardır. Rekabet olsun . Taksiciler tekel oluşturuyorlar.

  • South Park 22 Haziran 2018 22:18

    Önemli olan araçlar değil, sürücünün adam olması!

  • KILIÇ22 Haziran 2018 22:06

    REİS ÜLKEME YAKIŞAN LİDER LİDERLİKTE İTİBARDA LAZIM İNCE ÇOK PATAVATSIZ KONUŞUP PALAVRASI BOL SEÇİM BİTER GEÇİM BAŞLAR REİS GİBİ LİDERLER DÜNYAYA ZOR GELİR YÜCE MİLLETİMİZ FARKINI ANLADIGINA EMİNİM YOLA DEVAM DİYECEKDİR.

  • Dünya Lideri22 Haziran 2018 20:40

    Soğanı, patatesi ithal etsin, sonra taksicilerden yardım istesin :)

  • Çuval 1 tl23 Haziran 2018 00:58

    Patates tarladan kalkmıyordu 3-5 yıl önce. 1 çuval patates, 1 çuval soğana yol kenarında 2 tl veriyorduk. Kılıç efendi, iyi dinlr piyango dediğini yandaşlar yapıyor. Soğan şimdi ithal olacakmış üretici de tüketici de faydalanmaz. Sen maaşını al ama yaz hep buralarda

  • KILIÇ22 Haziran 2018 22:09

    ÜRETİCİYİDE DÜŞÜNMEK LAZIM HER YIL DERELERE DÖKÜLÜRDÜ ÜRETİCİYE İLK DEFA PİYANGO VURDU ONUDA ÇOK GÖRÜYORSUN. :'(

  • DOLANDIRICI.IHLAS HOLDING22 Haziran 2018 20:32

    Kimbilir akp li taksi tuccari kas kisi vardir? Tarim ve hayvan bakani fakibaba nin cok sayida taksisi varmis....

  • Borsagundem.ci22 Haziran 2018 22:14

    Ahmet ozbirci sahtekarlar, Allah kuran ile milleti kandirmaya devam edin, abd ve nato sizin gibi tarikatcilarla turkiye ve ortadogu ulkerinin her yerine siziyorlar...ornek feto. Sizler ihlas patronu mucahit oren abd vatandasi, nerede milletin parasi? Babasi olacak sahtekar enver oren seda sayanlara para dagitirdi..sizi gidi dinci yobazlar..

  • AHMET ÖZBİR22 Haziran 2018 21:54

    İHLÂS bu milletin bağrından çıkmış, Allaha ve Resûlüne sevdalı, Ehl-i sünnetin yılmaz savunucusu! Zalimlerin, hainlerin, bid'at ehli yobazların korkulu rüyası! Senin derdin İhlâs'ın şahsında İSLÂMİYET! Neci olduğunu açıkça yaz !

  • AHMET ÖZBİR22 Haziran 2018 20:28

    TAKSİCİ bizde boş adam, emekli olsun ARABA MÜŞTERİYE DOYSUN!.. İçi, dışı BAKIMSIZ OLSUN, taksinin sahibine kiralar acilen sunulsun!.. UBER'İ REİS KALDIRDI, TERTEMİZ TAKSİCİLİĞİ SUNMAK, OY'U ÇAKMAK SİZE KALDI. Haydi hayırlı işler, bereketli kazançlar...

  • edo22 Haziran 2018 20:26

    TAKSICI BIR KISI BINENLER YUZLER KISI RANTIYEYI ARTIRDINIZ HALKIN YANINDA OLUN

  • Bika22 Haziran 2018 20:22

    İstanbul'da taksilerin içi sigara kokuyor, müşteri seçiyor, trafik tıkalı deyip müşterinin istediği güzergahtan gitmek istemiyor ve paranın üstünü vermek istemiyorlar.

  • Sdk22 Haziran 2018 20:18

    Taksici ve dolmuşcu adam olmaz maganda çoğu

  • ARMAGEDON22 Haziran 2018 20:09

    TAKSİCİ UMURUNDA DEĞİL ASIL TAKSİ PLAKLARIN FİYATI DÜŞMEYE BAŞLADI 3.5 PARA BABASININ YANINDA .UBER OLAN HİÇ BİR ÜLKEDE KİMSE RAHATSIZ DEĞİL HERKESE EKMEK VAR ASIL RANT PARA BABALARI PARA KAYBETMEYE BAŞLAYINCA SIKINTI ÇIKMAYA BAŞLADI KÜÇÜK ADAMLARDA TAKSİCİLERDE TETİKÇİLİK GÖREVİNİ YAPTI İSTANBULDA HERKESE İŞ VAR SADECE BİRAZ KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERECEKLERDİ TAKSİCİLER

  • ONUR22 Haziran 2018 20:03

    OLMASI GEREKEN UBERİN KALKMASIYDI YASA DIŞI KORSAN TAŞIMACILIKTI. BUNA ZATEN İZİN VERİLEMEZDİ. O YÜZDEN BİZ YAPTIK DEMEYİN. BUNA EN BAŞTA HAYIR DİYECEKTİNİZ. MİLLETE BİR 200 BİN VİTO ALDIRDINIZ YOL VERDİNİZ SONRA DURDURDUNUZ. ARAÇ ALANLAR BATTI GİTTİ.

  • Bitti (!)22 Haziran 2018 19:55

    Herşey dört dörtlük olacakmış taksiciler ne zaman işini doğru düzgün yaptı ki turist olursun kazıklar , vatandaş olursun arabada sigara içer senide zehirler kendinide , zaten zamanında havalimanında saldırı olduğundada gördük yaralıları para karşılığı götürdü taksiciler skandal oldu. Neyse Uber biter Muber gelir zaman içindeki değişimi hiç kimse durduramaz.

  • Son durak22 Haziran 2018 19:50

    Valla amca ne zaman taksiye binmek istesem yüzde 90 u arabayı teslim edicem diyor sürekli yalan söylüyorlar vatandaşa kötü davranıyor bu taksiciler trafikte tam bi magandalar kaç defa binmek istesem mağdur bırakıldım artık yeter uber yoksa korsan var ona binicem

  • Tercüman22 Haziran 2018 19:40

    Sn. CB, kazanırsam benzin 10 TL, Dizel 9TL demek istiyor.