E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Müslim'e: Asıl siz ne olacaksınız---

Erdoğan'dan Müslim'e: Asıl siz ne olacaksınız

Erdoğan'dan Müslim'e: Asıl siz ne olacaksınız
24 Ağustos 2016 - 12:12 borsagundem.com

Türkiye'nin IŞİD'e karşı başlattığı 'Fırat Kalkanı' operasyonundan sonra PYD’nin lideri Salih Müslim'in “Türkiye Suriye batağında çok şey kaybedecektir” tweetine Erdoğan'dan sert yanıt geldi.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen engelli vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmelerine ilişkin atama ve kura töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, PYD lideri Salih Müslim'in Fırat Kalkanı operasyonuna ilişkin üç dilde attığı, 'Türkiye Suriye batağında çok şey kaybedecektir' tweetine çok sert yanıt verdi. Erdoğan, 'Birileri meydan okudular. Suriye, Türkiye için şöyle olacak böyle olacak. Buradan sesleniyorum: Siz ne olacağınızı hesabını yapın. Türkiye’ye tehdit oluşturacak kim olursa olsun, bu millet ordusuyla, polisiyle ve korucusuyla vardır ve var olacaktır' dedi.

PYD lideri Müslim'den küstah tweet

 

Erdoğan: Suriye'de oldu bittiye asla rıza göstermeyeceğiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pkk - pyd piçleri24 Ağustos 2016 13:10

    kırmızı halılarda ağırlarsan bedelini de ödeyecksin maalesef.. Kurtulmuş 'Cumhuriyet tarihinde çok acılar çekildi' diye tatava yapıyordı.. Ya son 15 senede çekilenler ne?

  • mali24 Ağustos 2016 12:25

    PYD güneyimizden ya çekileceksin ya da yok olacaksın. Üçüncü bir seçenek yok.