E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na teşekkür---

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na teşekkür

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na teşekkür
26 Ağustos 2016 - 20:22 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. köprünün açılışında yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun Artvin'de saldırıya uğramasını da değerlendirdi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na duruşundan ötürü teşekkür etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna dün Artvin’de gerçekleştirilen terörist saldırıya ilişkin de açıklamalarda bulunan Erdoğan, saldırı sonrası sergilediği duruş nedeniyle Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederek, "Bütün bunlara rağmen Türkiye, terörle mücadelede geri adım atmayınca üstelik bir de Cerablus operasyonunu başlatınca yeni oyunlar peşine düştüler. Dün Artvin’de CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı işte bu çerçevede değerlendirmemiz gerekiyor. Artvin’de Sayın Kılıçdaroğlu nezdinde ülkemizin 7 Ağustos’ta Yenikapı’da Cumhurbaşkanı’yla, Başbakan’ıyla Genelkurmay Başkanı’yla CHP ve MHP genel başkanlarıyla, STK’larla sergilediği birlik ve beraberlik manzarası hedef alınmıştır. Bunları bu çıldırtmıştır. Bu vesileyle ben bir kez daha Sayın Kılıçdaroğlu’na ve beraberinde bulunan arkadaşlarına şahsım, milletim adına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Kendisine bu terör saldırısı karşısında gösterdiği soğukkanlı ve sağduyulu duruş için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)