E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve 72 vekile suç duyurusu---

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve 72 vekile suç duyurusu

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve 72 vekile suç duyurusu
18 Temmuz 2018 - 16:56 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve 72 CHP'li vekil için suç duyurusunda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sosyal medyadan ODTÜ'de açılan pankartı paylaşması sonrası soruşturma açıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Twitter'da "Tayyipler Alemi" karikatürü paylaşan CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanına hakaret suçundan soruşturma başlattı. Kılıçdaroğlu, dün Meclis'teki grup toplantısında, ODTÜ'lü öğrencilerin tutuklanmasını eleştirerek, öğrencilerin taşıdıkları pankartta yer alan karikatürü sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

CUMHURBŞAKNI ERDOĞAN DUÇ DUYUSUNDA BULUNDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada kendisine ilişkin hakaret içeren karikatür paylaşan Kılıçdaroğlu ve 72 CHP milletvekili hakkında suç duyurusunda bulundu. 

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİ

Kılıçdaroğlu toplantıda şunları söylemişti:

"ODTÜ'nün bir geleneği vardır. Mezun olanlar ellerindeki pankartlarla mesajlarını yansıtırlar. ODTÜ'nün özelliği Türkiye'nin en önemli üniversitelerinden birisi olması. Mezun olanlar başarıyla görev yapıyorlar. ODTÜ'de öğrenci olmak bir ayrıcalıktır. ODTÜ'lüler taşıdıkları pankartların hiçbirinde şiddet yoktur, hakaret yoktur. Ama ODTÜ'lü zekası vardır. Ama o zekada değilsen ben sana ne söyleyim. ODTÜ'lüler birbirine 'hocam' der. Çünkü kimse kimseden üstün değildir. Penguen dergisinde 13 yıl önce çıkan karikatürü taşıyorlar. Yargılanmışlar, beraat etmişler. 13 yıl sonra geldiğimiz noktaya bakın. Benim Twitter hesabımdan bu karitakür yayınlanacak, bütün milletvekili arkadaşlarım bu karikatürü yayınlasın."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zavallılar 18 Temmuz 2018 21:42

    Ah Alamanlar ahhhhh .... Çok üzüleceksiniz çokkkk.... Yol varken tewbe edin . AMENNNN

  • Damat ferit18 Temmuz 2018 20:53

    Eğleniyoz bıbıcığım....parlatın bakalım k.k.yı...Milletin gözünden düşmeye başaldı ya...

  • Hande18 Temmuz 2018 19:39

    Adamların tek bildiği hakaret, insanlık nedir bilseler bugün iktidar olurlardı.

  • İnsan gibi insan18 Temmuz 2018 20:53

    Tabi tabi, kılıçdaroğlu na ahlaksız, şetefsiz. Ve daha bir çok hakaret içeren sözler sarfetmek hakaret sayılmıyor, ama senin gibilerin insanlık anlayışı bu kadardır, mıhalefet eleştirince hakaret, iktidar için ise herkese hakaret etmek mübahtır, sevsinler senin şnsanlığını...

  • Handeye18 Temmuz 2018 20:41

    İnsanlık neymiş hande? Anlatta öğrenelim bakalım, ha anlatamıyorsan bilmediğin işlere burnunu sokma, erdoğan ı her eleştiren yargılanacaksa ce hapse atılacaksa ve bu da hakaret sayılacaksa vay bu ülkenin haline, bu durumda ne sen ne de başkası huzuru bulamaz, işte o zaman insanlık neymiş anlarsın...

  • Yeni Türkiye18 Temmuz 2018 18:25

    72 vekil denmiş haberde . Tashih edelim lütfen . Vekil müsveddeleri . Bir de diktatör diyen babayiğitlere bir çift sözüm olacak : yıllardır bu yalanı söylüyorsunuz da başınıza bir şey mi geliyor . Fetöye pkk ya lafı olmayan zavallılar biz bu diktatör için canımızı seve seve veririz . Yeter ki vatanımız için çalışmaya devam etsin . Ya sizin uğrunuzda ölecekleriniz ?

  • köfteci18 Temmuz 2018 21:38

    herkes balık hafızal değil bu ülkede herkes biliyor kimin ne olduğunu beraber yürüdünüz balyozlardan ergenekonlardan.haburlardan kozmik odalardan

  • Boş adamsın18 Temmuz 2018 19:20

    Sahte milliyetçi, Senin o uğrunda öleceğim dediklerin değilmiydi apo ile sıkı fıkı olan, oslo ya özel temsilci gönderen, haburda karşılama yapan, boş boş konuşma

  • Xxxc18 Temmuz 2018 19:02

    Hadi lan ordan insan müsveddesi...

  • Eski Türkiye 18 Temmuz 2018 19:02

    Haydi yeni Türkiye,Fetö ve PKK gibi şerefsiz terör örgütlerini desteklemiş,destekleyen ve onları böyle güçlü duruma getirmiş olanları hep birlikte lanetliyelim ne dersiniz..

  • yiğit18 Temmuz 2018 17:56

    diktatörlük başladı vay halimize adalet ağzında bütün yetkiler onda

  • Haaha18 Temmuz 2018 17:44

    Daha fazla özgurluk he :)))

  • 1 Oda 1 Misafir18 Temmuz 2018 17:43

    adam dayamış sırtını işbankasına parasıyla değilmi deyip verip veriştiriyor

  • Yorum18 Temmuz 2018 19:29

    Bınlar böyle işte kendi palavralarına başkalarını inandırmaya çalışıyorlar, Bilen bilmeyen konuşuyor, laf olsun çuval dolsun , o ampul kafanıza iyice sokun iş bankasından chp nin kasasına bir kuruş girmez, bunu öğrenin de ders alın ulu önderden, bazıları gibi yiyici olsaydı tamamını chp nin üzerine yapabilirdi, ama yapmadı

  • Selahattin abi18 Temmuz 2018 18:57

    Bilmeden yorum yapmayın şu İş bankası işinide öğrenin artık.CeHaPe iş bankasından para almıyor alamaz.CHP nin iş bankasından alacağı paylar direk Türk Dil Kurumuna verilmektedir.Atatürk'ün vasiyeti ve isteği doğrultusunda böyledir.CHP sadece İş bankası yönetim kuruluna 3 kişi verir onlar oradan maaş alırlar.

  • rose18 Temmuz 2018 17:15

    adaletin,yargının düştüğü duruma bak???????? ağzını açan tutuklanıyor.