E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan:Muharrem İnce'ye dava açın---

Erdoğan:Muharrem İnce'ye dava açın

Erdoğan:Muharrem İnce'ye dava açın
02 Haziran 2018 - 15:59 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletvekillerine hırsız diyorlar, Bütün milletvekilleri İnce'ye dava açın" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da vatandaşlara seslendi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Konya ezelden beridir bizim yol arkadaşımız olmuştur. Bunun için hep Konya'ya bak Türkiye'yi gör dedik. Şimdi yol boyu gelirken maşallah nasıl kitleler vardı Konya bugün bir başka. Rabbim bu mahabbetimizi eksiltmesin, yol arkadaşlığımızı daim kılsın. Bunun için hep Konya kazansın Türkiye kazansın dedik.

Bugün de Konyamız ve ülkemiz için çok büyük hedeflerimiz çok büyük hayallerimiz var. İnşallah hep birlikte yeni bir başlangıç yapıyoruz. 16 yıl önce AK Parti ile demokrasi ve kalkınma yolunda güzel bir başlangıç yaptık. 15 Temmuz'da milletimizle birlikte, istikbalimize sahip çıkma konusunda güzel bir başlangıç yaptık.

Şimdi 24 Haziran'a yeni yönetim sistemimizle yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyoruz.

Şimdi sizlere soruyorum, 24 Haziran'da güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığında şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız?, 24 Haziran'da güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığında şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız?, 24 Haziran'da güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığında şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız? Vakit Konya vakti diyor muyuz? Vakit Türkiye vakti diyor muyuz? Maşallah ne kadar bir coşku, ne kadar güzel bir hava unutmayın yaparsa yine AK Parti yapar. İnşallah sizlerin desteği ile irade, erdem ve cesaretle Türkiye şahlanacak, Konya şahlanacak.

Konuşuyor, paran var mı diyor... 16 yıldır bütün bu yatırımlar Sayın İnce sen Konya'yı bilir misin? Bay Kemal bilir mi? Niye bilsin ki, ihtiyaçları var mı? İşte 20 yıl önceki Konya'yı bunlar bilse işte o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu anlarlar. Konya'ya son 16 yılda, bak Konya şu yatırıma bak, Bay Kemal şu yatırıma bak, İnce şu yatırıma bak, son 16 yılda Konya 47 katrilyon yatırım yaptık.

Muharrem gel bakalım Muharrem diyor... Bunların durumu rezalet.

"BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİ İNCE'YE DAVA AÇIN"

"Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Peki diğerleri ne anlatıyor? 'Yıkacağız' diyorlar. 'Eskiye' döneceğiz diyorlar. 'Kapatacağız', 'yaptırmayacağız' diyorlar. Milletvekillerine hırsız diyorlar, Bütün milletvekilleri İnce'ye dava açın."

"BU MİLLET O APOLETİ SÖKME FIRSATI VERMEZ"

"Muharrem İnce, haddini öyle aşıyor ki, Metin Temel paşamızın apoletlerini söküp ordudan atacağını söylüyor. Bu millet sana o apoleti sökme fırsatı vermez. Bu millet seni o sandığa öyle bir gömer ki CHP koltuğuna oturma yüzün dahi kalmaz. Bunların asıl derdi Afrin. Zeytin Dalı operasyonu başladığında yeri göğü inletiyordu. Kahraman paşalarımız ve Metin Temel paşamızla birlikte Afrin'e girdi kahraman askerlerimiz. Mehmetçiğimizin başında Temel Metin paşamız vardı. Terörle mücadele kahramanlarına sardılar şimdi de. Çünkü baktıklar ki bize diş geçiremiyorlar."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat özgür 03 Haziran 2018 12:12

    ÜLKENİN FABRİKALARINI SATANA MAHKEME KAPALI MI MİLLETE DOLAR SATTIRAN SEN AMA KÖPRÜDEN GEÇİŞLER DOLAR İLE ANLAŞMA YAPAN SEN AYA 4 ŞERİTLİ YOL YAPACAM DERSEN İNANANLARIN OLDUĞU YERDE HER ŞEY NORMAL GÖRÜLÜR YAZIKLAR OLSUN

  • Sosyolog 03 Haziran 2018 11:13

    Kimler çok zengin oldu kimler hep yoksul kaldı ortada. ücretliler ise hep geriye gitti. Eğitim sisteminin içi boşaldı adalet sistemi bitik, ekonomi bnerbat bir durumda, dış ilişkiler alakbulak, milli gelir dolar bazında çok artmış mış ama nedense çalışanların milli geliri dolar bazında eksilmiş alım gücü iyice düşmüş,,, bir çok sosyal gerçekliğin üstünü örtmek bir çok sosyal çelişkinin görünmez olmasını sağlamak için vatan millet Sakarya naralarıyla yola devam.

  • Ahmet03 Haziran 2018 10:06

    Aldigim maas 1600 tl paza gunleri aksama kadar hanimla market market dolasarak 5krus ucuz olsun dolas baban dolas pazarim burnumdan geliyor karni tok olan ne anlar acin halinden

  • Ordu03 Haziran 2018 09:52

    Tok açın halinden anlamıyor. Ramazan ayında bile...

  • engin cicek03 Haziran 2018 02:05

    yahu arkadas ayıp yalan yorum yapmayın. evine et alamıyormus. borsa sitesinde isin ne o kadar gariban adamın ? karalayacagım diye belden asagı vurmayın. mert dusmanın olsun diye bosuna dememisler.

  • köfteci03 Haziran 2018 10:17

    kuzu pırzola 110 lira nasıl yesin

  • mehmet yılmaz03 Haziran 2018 01:15

    pydye 5000 tır veren amerikaya diz çoktüren TÜRK PAŞASINA vatan haini pkklılar gibi hakaret etmiş kemalın marabası GEL BAKALIM çapulcu MUHARREMİ

  • huzurum kalmadı03 Haziran 2018 01:08

    işsizlik var üretim yok herşey dışardan ithal hergün iflas eden fabrikalar kurumlar ve en önemlisi özelleştirme moda olmuş

  • Namuslu vatandas03 Haziran 2018 00:22

    Suriyeli kardesler 50 milyar dolar yatirdik ben 3 aydir evimi et alamadim ne desem az gelir pazar curuk malzeme aliyoruz

  • Metin03 Haziran 2018 00:38

    Hadi şurdan zindik

  • saltanat bitecek02 Haziran 2018 23:45

    ince gelecek padişahlık bitecek :)))

  • Metin03 Haziran 2018 00:41

    Padişah görsen gider kucağina oturursun

  • Vatandaş02 Haziran 2018 22:53

    Orduda siyaset yapmak yasaktır. Bu paşa bu yasağa neden uymuyor ? Erdoğan orduyu da siyasete alet mi ediyor?

  • Damat ferit02 Haziran 2018 22:16

    Memlekette hırsıza hırsız demekte suç olmuş....Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diyen doğru demiş....

  • mehmet yılmaz02 Haziran 2018 22:11

    dünyada bankası olan tek siyasi parti chp halkın faizle kanını emerken başkasına hırsz diyor tefecilik yaparak.

  • Isci02 Haziran 2018 21:04

    Asgari ucretten kesilen vergiyle bular afadat icinde yasiyorlar ahirette allahin huzurunda kul haki sorulursa ki inancim oki sorulacak haram olsun

  • mtu02 Haziran 2018 20:54

    konuşmasın mı

  • hakkı02 Haziran 2018 18:48

    çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz. zengin milletvekillerine "nereden buldun" sorusunun sorulması lazım.

  • kemal saltik 02 Haziran 2018 18:14

    yarasi olan nasil gocunuyor. hem ince hirsiz demiyor. vatandas oyle diyor ve öyle