E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan İnce'ye Beyaz Türk yanıtı---

Erdoğan'dan İnce'ye Beyaz Türk yanıtı

Erdoğan'dan İnce'ye Beyaz Türk yanıtı
13 Haziran 2018 - 19:17 borsagundem.com

Erdoğan, partisinin Rize'de düzenlediği mitinge katıldı. Erdoğan burada Muharrem İnce'nin 'Beyaz Türk' eleştirisine yanıt verdi

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize’de partilileriyle buluştu. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ‘Beyaz Türk’ açıklamasına yanıt veren Erdoğan’ın açıklamaları şöyle;

“Türkiye neler yapıyor, onlar neyle uğraşıyor. Bay Muharrem Edirne'deki terörist destekçisini yargıdan kurtarmanın hesabını yaparken, Bay Muharrem Amerika'dan gelecek telefonu beklerken, biz dün Türkiye bölgesinin enerji merkezine dönüştüren TANAP projesini hayata geçirdik. Bunlar neyin hayır, neyin şer olduğunun bile farkında değil.”

“BEYAZ TÜRK OLMAKLA ÖVÜNMEDİM”

“Bay Kemal senin karşında Erdoğan var. Daha dün 20 uçakla 14 noktayı yok ettik. Nerede? Kandil'de. Gerekirse Sincar'da. Bunlar bize ne demişlerdi? ‘Afrin'e girmeyin’ dediler mi? Cerablus'a girmeyin dediler mi? Biz Afrin'e de Cerablus'a da girdik mi?

Çıkmış diyor ki, ‘Ben zenci Türklerdenim Erdoğan beyaz Türk' Yahu ne dersen de bunlar tutmaz. Ben bu ülkenin has evladıyım. Hiçbir zaman ‘Beyaz Türk’ olmakla övünmedim. Bu milletin hizmetkarı olarak övündüm.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika13 Haziran 2018 22:50

    Özel uçağına atlayıp İngiltere kraliçesini ziyarete gitmek masraflı olmalı. Marmaris'te 300 odalı yazlık saray da masraflı olacak.

  • Beyhan13 Haziran 2018 21:47

    Ege sahilleri akdeniz sahilleri chp nin en çok oy aldığı kaymaklı yerler Hayret Türkiyenin zenginleri solcu yani emekçinin hakkını çok koruyorlar mı yoksa hakkını mï yiyorlarBeuaz Türkleri arıyorsanïz hepsin 2. Evlerine bakın alyı dışarsa yaşıyorlar

  • Oğuz Türk13 Haziran 2018 20:48

    Ben de hizmet ediyorum, hizmetkarım ama bırak gemiyi araba dahi alamadım.

  • Osmanlı 13 Haziran 2018 19:52

    Vatandaş kendi milli gelirinin dolar bazında düştüğünü ve alım gücünün düştüğünü iddia ediyor. Vatandaş ekonomi bilmiyor ki, sadece kendi cebine göre hesap yapıyor, genel milli gelirin yükselişine bakış farklı. Mesela Bilal Erdoğan Osman Gökçe, Erkan yıldırım gibi beyaz prenslerin yüzlerce kat artan milli gelirini de hesaba katmalı. Öyle milli gelir hesaplanmaz. Vatandaş cehaleti işte!

  • Alp 13 Haziran 2018 19:43

    Sürekli politikacılarının ve havız medyasının Milli geliri dolar bazında bir kaç kat artırdıysanız niye asgari ücretli ve maaşlı çalışanın milli geliri dolar bazında gerilemiş? Sadece havuz sermayesinin milli geliri müthiş yükselmiş. Milli büyümeyi Havuz sermayesinin büyümesi olarak mı görüyorlar acaba?