E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Esad için sert sözler---

Erdoğan'dan Esad için sert sözler

Erdoğan'dan Esad için sert sözler
17 Aralık 2018 - 21:19 borsagundem.com

Erdoğan Konya'daki Şeb-i Arus Programı'nda, "Bir milyon Müslümanın katledildiği Suriye'de hala Suriye'nin başındaki zat yerini korumanın mücadelesini veriyor, birileri de onun yerini korumasına destek veriyor" şeklinde konuştu

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde Hz. Mevlana'nın 745. Vuslat Yıl Dönümü Şeb-i Arus Programı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Asırlardır bilim aşıklarının mesken tuttuğu İslam şehirlerine bugün DEAŞ, PKK, FETÖ, Boko Haram, eş Şebab gibi proje örgütler musallat oldu. Öldürmekten, katletmekten yakıp yıkmaktan başka hiçbir kutsalı olmayan bu modern dönem haramileri tüm çirkeflikleri ile hayat damarlarımıza hamle yapıyor” dedi.

Erdoğan, “Bir milyon Müslümanın katledildiği Suriye’de hala Suriye’nin başındaki zat yerini korumanın mücadelesini veriyor, birileri de onun yerini korumasına destek veriyor” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Farklılıklarımızı kaşıyarak, meşrep ve mezheplerimiz üzerinden bizi birbirimize kırdırarak birileri şeytani düzenlerini idame ettirmeye çalışıyor” şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E:S18 Aralık 2018 11:07

    Yıllardır PKK'yı Beşer Eset ve onun babası Suriyede beslemedimi Suriye yönetimi nezaman  Türkiye'ye dost oldu Bu rejim var oldukça Türkiyede PKK tererü bitmez.ABD veRusyu rejimi kolluyor sırf Türkiyedeki PKK tererü devam etsin diye.

  • KONYALI18 Aralık 2018 10:58

    milet aç aç beyefendi sana ne suriyeden, suriyeli mültecilerden oy beklentin mi  var? suriyenin geldiği bu noktada kendini hiç sorguladın mı? konyalılar mı sorumlu bu durumdan?

  • YORUM18 Aralık 2018 10:52

    birileri destek veriyormuş, senin sıkı fıkı olduğun putin il tramp en büyük destekçileri, ama siz hala yanlışınızda ısrar ediyorsunuz ÖSO denen toplama guruplara bel bğlamışsınız.. baştan sona yanlış olan suriye politikanız değişmedikçe ne suriye ye ne de ülkemize huzur var.. gereksiz inadınız değil mi bütün bunların sebebi, suçu başkalarına atarak sıyrılamazsınız, utanmasanız bütün bunlara sebep olarak CHP yi göstereceksiniz... çünkü siz hep masumsunuz çünkü hep yanılıyorsunuz ve kandırılıyorsunuz...

  • Ahmet18 Aralık 2018 09:21

    Bu Suriye polikanız yüzünden bizde uçuruma gidiyoruz. Kendi iç işlerini bitirdinde Suriye kaldı. Her taraf Suriyeli, Afganlı, İranlı, Pakistanlı doldu. Kendi ülkemizde yabancı durumuna düştük.

  • ali cem18 Aralık 2018 03:04

    ABD ye inat yapar gibi oluyor ama suriye den çıkmaları için esadla konuşmak lazım.o bir maşa sadece idare etmek lazım.

  • canbey17 Aralık 2018 22:35

    esadla el sıkışılmadığı müdetçe surıye coğrafyasında amerıkaya hızmet edılır türkıye vatan savaşı verecekse derhal esadla barışılmalı

  • Yorum17 Aralık 2018 21:52

    Suriyenin iç işlerine karışılmasıydı bugün milyonlarca insan ölmez ve on milyonlarca suriyeli mülteci de olmazdı.

  • Cego17 Aralık 2018 21:44

    Acaba Türkiye de terörden ve ihmallerinizden ölen kaç müslüman var. İşiniz gücünüz tribündeki seçmenler.