E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan 'Demokrasi nöbeti' mesajı---

Erdoğan'dan 'Demokrasi nöbeti' mesajı

Erdoğan'dan 'Demokrasi nöbeti' mesajı
31 Temmuz 2016 - 09:17 borsagundem.com

Demokrasi nöbetleri Türkiye çapında sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan meydanlarda hız kesmeden devam eden demokrasi nöbetleriyle ilgili olarak çarpıcı bir mesaj verdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o mesajı: 

"YAŞ bitti. Bununla birlikte 48 saat içinde tüm komuta kademesi devir teslim işlemini bitirecek. Bundan önce 30 Ağustos devir teslim günüydü. Bugün Jandarma ile ilgili olanı da yaptık. Yarından itibaren görevime gideceğim diyen komutanlar var. Onlar da 48 saat içinde görevlerine gelmiş olacak. Bu defa bu süre önemli. Ben bu akşam Sayın Başbakan ile görüşecektim. Biz bu demokrasi nöbetini önümüzdeki hafta pazar günü Yenikapı'da farklı bir şekilde ele alalım. Taçlandıralım. Silahlı kuvvetlerimiz, komuta kadememiz, sanatçılarımız, siyasi partilerin lider kadrolarını da davet edelim. Böylece tüm Türkiye'ye mesajımızı hep birlikte verelim. Normalleşme sürecini de başlatalım.

MİLLET EKONOMİYE DE EL KOYDU

Olayın olduğu gün yastık altından 2 buçuk milyar dolar çıktı. Onlar farklı beklenti içinde ama güçlenmeye devam ediyoruz. Aslında millet sadece darbenin karşısında durmadı. Millet ekonomiye de el koydu. 140 milyar dolar gibi yastık altı kaynağın da olduğu söylenenler arasında. Böyle bir kaynak varsa bu kaynağın değerlendirilmesi de çok önemli. Şimdi kamu fonu oluşturulacak. Bu fon içinde özelleştirmede olan kaynakları tutun da devletin içindeki kaynakların bu fona aktarılması için.

MİLLETİMLE NE KADAR İFTİHAR ETSEK, GURURLANSAK AZDIR

Birçok kaynak var. 26 Ağustos'ta Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açacağız. Bir diğer taraftan yapacağımız işlerden biri hızlı tren. Avrsaya Tüneli'nin açılışını yapacağız. Kanal İstanbul projemiz var. Çanakkale'yi köprüden geçeceğiz. Eskiden OHAL ilan edildiği zaman bakkalda ne varsa toplar evine götürürdü. Adeta meydanlarda festival gibi bir durum var. Bu milletimle ne kadar iftihar etsek, gururlansak azdır. Rabbim milletimin birliğini, beraberliğini bozmasın inşallah.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)