E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan çok sert sözler---

Erdoğan'dan çok sert sözler

Erdoğan'dan çok sert sözler
15 Ocak 2018 - 14:11 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazan Soda Külü Fabrikası'nın açılışında sert ifadeler kullandı

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Ne yaparlarsa yapsınlar bizi engelleyemeyecekler. Bunun bilinmesini istiyoruz. Tabi bazıları bize bazı akıllar veriyor. E Türkiye de artık yani yerini konumunu bilsin diyor. Tamam da biz Türkiye’yiz ya. Biz sıradan bir çadır devleti değiliz ya. Bu millet küllerinden doğmuş bir millet.

"OBÜSLERLE VURUYORUZ VURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Afedersin kıçı kirli bazıları, Suriye’de kalkıp bize tehdit sallıyor. Tehdit sallamak suretiyle Türkiye’yi kendi kabuğuna çekmek istiyor. Kusura bakmasınlar, PYD’ymiş, YPG’miş, DEAŞ’mış. Topunuz gelin, ne olursanız olun tepenize ineceğiz. Şu an obüslerle vuruyoruz, vurmaya da devam edeceğiz. Kabuğumuza çekilip sizin vurmanızı mı bekleyeceğiz?

“HİÇBİR SENARYO BİZİ 2071 VİZYONUMUZDAN VAZGEÇİREMEYECEKLER”

Bir terör örgütü bir başka terör örgütüyle yok edilemez, böyle bir şey olamaz. Ve bizim dediğimiz noktaya da gelecekler. Biz kendi kararımızı kendimiz verdik, veriyoruz. Şu anda da operasyonlar zaten devam ediyor. Hangi tuzakları kurarlarsa kursunlar, 2023 hedeflerimize ulaşmamıza mani olamayacaklar. Hiçbir senaryo bizi 2071 vizyonumuzdan vazgeçiremeyecekler.

“AMERİKA’NIN ARTIK KELİME OYUNLARINDAN VAZGEÇEREK NİYETİNİ AÇIKÇA İFADE ETMESİNDEN MEMNUNİYET DUYARIZ”

Sizler de görüyorsunuz, dinliyorsunuz. Müttefikimiz dediğimiz bir ülke, tüm itirazlarımıza, tüm ikazlarımıza, tüm iyi niyetli telkinlerimize rağmen sınırlarımız boyunca bir terör ordusu kurmakta ısrar ediyor. Türkiye sınırı boyunca kurulacak bir terör yapılanmasının Türkiye’den başka bir hedefi olabilir mi? Amerika’nın artık kelime oyunlarından vazgeçerek niyetini açıkça ifade etmesinden memnuniyet duyarız. Bizimi için ağızdan çıkan söz önemlidir. Bir ülkenin başındaki kişi, yetkilileri bize terör örgütleriyle birlikte mücadele edeceğimizi söylüyorsa bu anlamlı bir sözdür. Aksi ortaya çıkana kadar da biz bu söze değer veririz.

"BİZE DÜŞEN BU TERÖR ORDUSUNU DOĞMADAN BOĞMAKTIR"

Şimdi artık Amerika’da sınırlarımız boyunca terör ordusu kurduğunu ikrar etmiştir. Bize düşen de bu terör ordusunu daha doğmadan boğmaktır. Nedir? Orada 30 bin terör örgütü kurmuş. Onlara şu an itibariyle 4800 TIR silah göndermiş. Ne gönderirsen gönder, o 30 bin kişilik kurduğun ordu orada seni tam anlamıyla temsil edemeyecek ve stratejik ortağının karşısında da kusura bakma rezili rüsvan olacaksın.

"TSK AFRİN VE MÜNBİÇ MESELESİNİ HALLEDECEKTİR"

Terör örgütünün üstlerindeki bayraklarınızı kendiniz indirin ki, o bayrakları biz size teslim etmek zorunda kalmayalım. Teröristlerdeki işaretleri sökün ki, teröristlerle birlikte olanları biz toprağa gömmek mecburiyetinde kalmayalım. TSK, Afrin ve Münbiç meselesini halledecektir. Hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Harekat her an başlayabilir. Ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir.

"BU ORDUNUN ADI KALLEŞLER ORDUSUDUR"

“Siz bizimle hareket edin yanlış yapıyorsunuz” dedim. “Bizim generallerimiz böyle söyledi” dediler. Burada yanlış yapıyorsunuz yanlış yola gidiyorsunuz. Biz onları çok iyi tanıyoruz. Biz onların nasıl kalleş, iki yüzlü olduğunu iyi biliyoruz. Bu ordunun adı kalleşler ordusudur. İki gün sonra başları dara düştüğünde, oradaki Amerikan askerlerine ilk silah doğrultacak olan işte bu 30 bin kişilik teröristlerdir. İşlerine gelmediğinde onları şantaj malzemesi olarak kullanmaya başlayacak olanlar da işte bu teröristlerdir. Bunlar kendi coğrafyasındaki insanlara acımayan, gözü dönmüş bir katiller güruhundan ibarettir. Biz buna izin vermeyeceğiz. Biz milli bekamızı tehdit edecek bir oluşuma asla müsaade etmeyeceğiz.

Gün doğmadan neler doğar, hep birlikte bakıp göreceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • simitçi15 Ocak 2018 20:24

    Bizim MiT darbe olacağını bilmiyor ama PYD'lilerin büyük abdest kalıntılarını görüyor. Baya feraset sahibiymişler. Umalım da yine kandırılmazlar

  • Nacizane yorum( luyorum )15 Ocak 2018 19:31

    Çok sert sözler =Borsada sert düşüşler ve de dövizde sert yükselişler.

  • k215 Ocak 2018 18:46

    ne ettikte ne oldu diye sormayan iktidar............sadece vatandaşın sırtına kambur olmaktan öteye gidemez.....konuşmalar kabadayılktan öteye gitmiyor.........biraz empati.........konuşmadan giren kazık daha o birkaç gün sonra belli olacak...............

  • Mert 15 Ocak 2018 17:18

    Yıllardır başkanlıkta başkanlık diyerek kafamızın etini yedi bu havuz medyası, sanki ülkenin ve toplumun tek sorunu Başkan ve başkanlık mış

  • pardus15 Ocak 2018 15:32

    sert konuşacağına icraat yap.

  • Sosyolog15 Ocak 2018 15:09

    Son yıllar Bütün iç ve dış siyaset başkanlığa göre dizayn edilmiş olduğunu herkes görebiliyor. Milletin ihtiyacları hislenmiş. Tabi milletim sorunlarını ihtiyaçlatınk görünmez yapmak içinde gereken toplumsal psikoloji harekatı yapılıyor. Çok başarılı politikalar izleniyor

  • Eser 15 Ocak 2018 15:04

    Son iki yıldır ülkenin bürokrasinin yürütme organını. Medyanın tek kirlendiği nokta başkanlıkta başkanlık, bütün siyaset buna kitlenmiş, ya toplumsal beklenti ve ihtlyaclar? Dış mihrakta dış mihrak Başkanlıkta başkanlık siyasetiyle yola devam

  • Hakan AŞCI15 Ocak 2018 14:37

    Verilen kararlardan geri adım atılmamalı. BİNLERCE km uzaklıktan gelip sınırlarımızda söz sahibi olmak isteyen AMERİKAN KÖPEKLERİNE gereken ders verilmelidir.

  • bu dünyadan biri15 Ocak 2018 14:23

    Şimdi Abd Suriyedeki Kürtleri Esada karşı ayaklandırdığında Saddama karşı oynadığı oyunu oynuyordu bunu bilmiyor muydunuz? Peşmerge Kobaniye Türkiye üzerinden geçerken başımıza bela olacaklarını bilmiyor muydunuz? Bence biliyordunuz, şimdi yaptığınız iç siyasete oynamak. İnandırıcı değilsiniz.

  • Okie Dokie15 Ocak 2018 14:20

    Çok serttttt

  • ....15 Ocak 2018 14:20

    tanklar bile yeteri kadar hazır.... okadar tank ve muhimmat boşa gitmemiştir sınıra... Türkeye reel manada diayalokla bişe elde edilemez ise %100 girer... Vatanaş olarak gözlemm budur... Çok ciddi istihbarat toplandı. özgür suriye ordusu ciddi biçimde hazırda bekliyor 5 bin kişi kadar... bukadar bilgiye bakınca operasyon kaçınılmaz. umarız diayalokla alırız yoksa... Askeri güçle alıcaz...