E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan CHP'li Pekşen'e tazminat davası---

Erdoğan'dan CHP'li Pekşen'e tazminat davası

Erdoğan'dan CHP'li Pekşen'e tazminat davası
13 Şubat 2018 - 11:05 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'e tazminat davası açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Papa Francis ile görüşmek için bağış yapıldığını iddia eden CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'e 100.000 liralık tazminat davası açtı.

Erdoğan'ın avukatlarından Hüseyin Aydın, CHP'li Pekşen'e tazminat davası açılacağını duyurdu. Aydın, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"CHP milletvekilleri,  Sayın Cumhurbaşkanımıza iftira hususunda birbirleriyle yarışıyor. Mahmut Tanal’ın iftirasından sonra Haluk Pekşen de aşağılık bir iftiraya imza attı. Bunun hesabını yargı önünde verecek. Kendisi aleyhine bugün 100 bin TL’lik manevi tazminat davası açtık."

CHP'li Pekşen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis ile görüşmek için Vatikan'a yüklü bir miktarda bağış yaptığını iddia etmişti. Vatikan Sözcüsü Greg Burke de iddiayı yalanlayarak "Bir devlet lideri Papa ile görüşmek isterse Papa kendisiyle görüşür" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri13 Şubat 2018 11:30

    Peki Recep Tayyip Erdoğanın söyledikleri ve yaptıkları hakkında dava açabilecek savcı var mı bu ülkede? Konuşmayan, biat eden Türkiye isteniyor, gücünüz yetecek mi? Düşünmeyi nasıl engelleyebileceksiniz? Olanları nasıl değiştirebilecek siniz?