E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Akşener'e hastane yanıtı---

Erdoğan'dan Akşener'e hastane yanıtı

Erdoğan'dan Akşener'e hastane yanıtı
19 Haziran 2018 - 19:59 borsagundem.com

Erdoğan, Akşener'in sözleriyle ilgili, "Adaylardan biri 'Bu şehir hastanelerini nasıl işleteceksiniz' diyor. Önce bu bayana sormak lazım sen ne için çıktın bu yola?" diye konuştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in sözlerine ilişkin, "Adaylardan biri 'Bu şehir hastanelerini nasıl işleteceksiniz' diyor. Önce bu bayana sormak lazım sen ne için çıktın bu yola?" diye konuştu.

"Bunlarda modern bir dünya yok"

Muhalefetin cumhurbaşkanı adaylarıyla ilgili Erdoğan, "Bunlar hala kağnı döneminde kalmışlar, bunlarda modern bir dünya yok." dedi.

"1 milyon 300 bin kardeşimize montaj diyorlar"

Erdoğan, "Sandıktan çıkamayacaklarını anladıkça mızıkçılık yapıyor, Yenikapı mitingine laf ediyor, 1 milyon 300 bin kardeşimize montaj diyorlar." ifadesini kullandı.

"Muhalefet millet iradesini yok saymaya çalışır"

"Muhalefet sandığın rengi belli olmaya başlayınca çamura yatma hesabı yapar." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oylar çalınacak diyerek millet iradesini yok saymaya çalışır." vurgusunu yaptı.

"Kandil'i terör örgütünün başına yıkmaya devam edeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil'i bölücü terör örgütünün başına yıktık, yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." dedi.

"Pensilvanya'yı incitmemek için Halisdemir'in kabrine dahi uğrayamıyor"

Erdoğan, "Bay Muharrem Niğde'ye geliyor, sırf Pensilvanya'yı incitmemek için şehit Halisdemir'in kabrine dahi uğrayamıyor, kabri başında dua edemiyor." şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alp Tiğin19 Haziran 2018 21:48

    Eyy AKP başkanı sen 16 yıldan beri yalandan iktidar oldun.İnşaat dışında bir gelişmiş teknoloji üreten fabrika kurdun mu? Bunu Türk milletine söyle.Çünkü Cumhuriyetin fabrikalarını sattın.Yeni zenginler yarattın.Hastaneleri özelleştirdin. Yeni hasta sömürenleri yarattın.Bu böyle yalanlarla gitmez,EYY AKP başkanı...

  • Eyy coni sever:19 Haziran 2018 22:49

    Conilerin uşağı.. 16 yıl yok öyleydi yok böyleydi . Oyuncaktan beyaz eşyaya giyime telefona bilgisayara otomobil yan sanayine kadar yerli üretim var mı Yok mu? Otomobil kamyon fabrikaları harıl harıl çalışıyor.Aselsan Tai havelsan roketsan ne üretiyor kavun karpuz mu? Mke sadece kırıkkale tabanca üretebiliyordu peki şimdi? Özel sektör silah fabrikalarından haberin var mı? Demir çelik ve petrokimya üretimi yok mu?Elektrikli otobüs te ürettik haberin yoktur? Lokomotif ve vagon da uretiyoruz ya. Tersanede şuan uçak gemisi inşaatı devam ediyor kör müsün . Dikilen rüzgar santralleri güneş enerjileri gözüne çarpmadı mı?......Ben saymakla bitiremeyeceğim ama sen bir çırpıda sildin.. Amacın çok açık yani.

  • beyhan19 Haziran 2018 21:32

    biz kimin ne olduğunu biliyoruz bilmeyenede öğretiyoruz durmak yok reis birdaha reis meclis mhp yalnız

  • Vatandaş19 Haziran 2018 21:22

    Sn CB, AKP seçmenleri arena programının yapılacağı bölgeye saldırıda bulunmuşlar, olaya bir el atıp bu rezilliğe mani olabilirmisiniz acaba?

  • tam traji komik19 Haziran 2018 21:18

    Amerikadan ithalat ilk 4 ayda %20 yükselmiş eyyy erdoğan hani eyyy amerika ? afrin şehir merkezinden ilerde pyd var mı ? yok mu ? Sen ancak ve ancak sana inanan saf insanları kandırırsın !!! 30 bin suriyeli ye oy kullanma hakkını kim niye verdi eyy erdoğan ? Cesur ve uzun erdoğan korkudan kimse ile medyaya çıkıp fikir tartışması bile yapamıyor neymiş efendim muhatap almıyor muş o zaman sabah akşam niye meydanlarda arkasından koruşuyorsun ??? Ha akp yada chp veya mhp bu üçlü aynı grupta bunlar amerikancı ÜLKEMİN 16 yılını çaldı bu basiretsizler !!! SEÇİMDEN SONRA ZAM VE VERGİ ŞOKLARINA HAZIRLANIN İLK İŞ KONUT VE MTV EK VERGİ !!!!

  • Trajedi19 Haziran 2018 22:21

    Biz amerika ile ticaret yapıyoruz doğru ama siz fetonun emriyle tapunuzu teslim ettiniz. Kandırılmışın daniskası sizsiniz aynı zamanda iblisin peşinde ruhunuzu satmışsınız. Öz vatanınıza nasıl düşman hale geldiğinizi bir düşünün. Ulaşabileceğiniz en yüksek mertebe maşa olmaktır. Hala manipulasyon peşindesiniz. Son kullanım ömrünüz doldu, gideceğiniz yer çöplük.