E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Afrin açıklaması---

Erdoğan'dan Afrin açıklaması

Erdoğan'dan Afrin açıklaması
23 Mart 2018 - 19:39 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu an itibariyle Afrin ve Sincar'daki etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3732 oldu." dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Beyoğlu 6. olağan ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin sınır ötesinde ne işi var?' diyen her kişi ve kesim aslında birliğimizden, bütünlüğümüzden, geleceğimize güvenle bakmamızdan bunlar rahatsızlıklarını dışarıya vuruyorlar." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Şu an itibariyle Afrin ve Sincar'daki etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3732 oldu." dedi.

Erdoğan, konuşmanın devamında, "CHP'nin Genel Başkanı ve yöneticileri o kadar çok yalan, yanlış, iftira dile getiriyorlar ki biz artık takibi bıraktık. Bunlar değil miydi Afrin'e girişimizin doğru olmadığını söyleyen? 'Afrin'e girmek yanlıştır' diyen bunlar değil miydi ama Afrin zaferi ilan edilince bu sefer de utanmadan, sıkılmadan Afrin zaferini kutlamaya kalktılar. Sıkıysa kutlama. Çünkü bu millet o zaman Osmanlı tokadını bunlara farklı atar." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mzd23 Mart 2018 21:00

    bilim ilim bizi iyi kullandığımızda güzelleştirir canlılar bildiğimiz yaşamları boyunca hasbel kader yaşamıştır yaşamı güzelleştirmek sevgiyle daha çok olur ben şaşkınım hayla bu gezegenin iyi niyetli uzaylılara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

  • Emekli23 Mart 2018 20:16

    Halk AKP yi değil kahraman ordumuzu alkışlıyor, bundan daha normal bir şey olabilir mi? Halkımızın esas problemi açlık, Afrin siyaseti karnımızı doyurmuyor maalesef.

  • misafir23 Mart 2018 20:11

    iyi ki afrin var, yoksa bu kadar rezaletin üstünü neyle kapatacaksınız

  • gobel6623 Mart 2018 20:43

    Bir yolsuzluk varsa yargıya başvur bladerim. Bence artık bu kadar misafirlik yeter, ülkene dönme zamanı gelmişte geçiyor.