E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan Türkiye'nin en büyük tünelini açtı---

Erdoğan Türkiye'nin en büyük tünelini açtı

Erdoğan Türkiye'nin en büyük tünelini açtı
13 Haziran 2018 - 16:50 borsagundem.com

Rize'nin İkizdere ile Erzurum'un İspir ilçeleri arasındaki Ovit Dağı Geçidi'nde yapılan Ovit Tüneli Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıldı

Türkiye’nin en uzun tüneli 14 km uzunluğundaki Ovit Tüneli hizmete giriyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılış konuşmasından satır başları; 

Değerli kardeşlerim Ovit geçidi herhangi bir geçit değil. Bu geçit aynı zamanda bulunduğu konum gereği stratejik bir öneme sahip. Ovit geçidi açılmadan önce 11 km tırmanıp, 10 gitmek gerekiyordu. Bazıları burası için hayal diyordu, yaptık mı? Bitirdik mi? Allaha hamdolsun bugün sözümüzü gerçekleştirdik.

Bu kış Ovit tüneli hiç kapanmadı. 2012 yılında başladığımız tüneli bugün sizlere sunuyoruz. Karadeniz limanlarına süre azalacağı için ticaret de gelişecek. Bu açılışı seçim arefesinde yapıyoruz. 24 Haziran'da seçim var mı? Ovit Tüneli'nin açılış hikayesi ile ülkemizin kalkınma hikayesi aynıdır. 24 Haziran'da sandıkları patlatıyor muyuz? Lafla olmaz icraatla olur. İcraat, icraat, icraat.

RAHMETLİ ÖZAL YENİ BİR HAMLE YAPTI VE 2002'YE GELDİK VE GERÇEK BİR HAMLE BAŞLADI

Birileri de çıkıp bol keseden atıyor. Rahmetli Menderes ve arkadaşlarının başlattığı kalkınma hamlesi CHP tarafından kesintiye uğradı. Bunlar Menderes'i idam ettiler, sonra demokrasi diyorlar. Rahmetli Özal yeni bir hamle yaptı ve 2002'ye geldik ve gerçek bir hamle başladı. Biz hiçbir engel tanımadık. Sizinle beraber yürüdük.

BİZİ YOLDA YALNIZ BIRAKMADINIZ

Bizi yolda yalnız bırakmadınız. Ben bu dolu altında sizi görünce, arkadaşıma dedim ki Allahıma hamdolsun, benim hanım kardeşlerim bu doluya rağmen buraya geldikleri için bu millete hizmetkar olmaya geldiğim için ne kadar şükretsem az. Şimdi hep beraber güçlü meclis vaktidir, buna hazır mıyız? Bunun için şahsımı ve AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız? Güçlü Türkiye için bunu yapmaya hazır mıyız?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR13 Haziran 2018 18:13

    KÂİNATIN en büyük liderine Türkiye'nin en büyük TÜNELİNİ açmak yakışır! Diğerlerine ise yatmak, karalamak, stoplamak yakışır! Ancak aklımı seveyim REİS'İMİ SEÇİP DAİMA GÜLEYİM !..

  • K213 Haziran 2018 17:53

    GİT KARDEŞİM YOL YAPTIN KÖPRÜ YAPTIN PARA YOKKKKKKKKKKKK KÖPRÜ LAZIM OLSADA İŞ LAZIM PARA LAZIM SENİN KEKİNE MUHTAÇ MU KALAYIM.YETER GİT.............

  • K2YOL 13 Haziran 2018 17:51

    YOL CUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ.............

  • iso13 Haziran 2018 17:49

    Keşke yol yapmakla her şey düzelse ülkemizde ama öyle olmuyor malesef. Artık taze kan şart oldu ülke yönetimi için

  • Kaçacaksın dedeeee13 Haziran 2018 17:29

    Son günlerin

  • Hasan aydın13 Haziran 2018 23:11

    En son kaçacaksın diyenler şuan abd'den,almanya'dan ahkam kesiyor.

  • Ali Öner13 Haziran 2018 17:04

    Naparsan yap çok yoruldun artık. Ülkemizi krize soktun. Enflasyon, faizler, dolar kuru, cari açık nereye elimizi atsak elimizde kalıyor. Yeter artık TAMAM!!!!

  • ;13 Haziran 2018 19:37

    he yav he tamam her seçim bir ümit ama hep sandığa gömülme vakası