E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Suriye'de oldu bittiye asla rıza göstermeyeceğiz---

Erdoğan: Suriye'de oldu bittiye asla rıza göstermeyeceğiz

Erdoğan: Suriye'de oldu bittiye asla rıza göstermeyeceğiz
24 Ağustos 2016 - 11:44 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Suriye operasyonu hakkında açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engellilerin kamu kurum ve kurulus¸larına yerles¸tirilmelerine ilis¸kin Bes¸tepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki atama ve kura töreninde konuşuyor.

Bu sabah 04.00 itibariyle Suriye’nin kuzeyinde sürekli ülkemizi oradan tehdit eden terör örgütlerine yönelik bir operasyonu ordumuz güvenlik güçlerimiz başlatmış durumda. Bir millet şüphesiz ki onuruyla, gururuyla vardır. Bir millet istikbal mücadelesine iman etmesiyle vardır. Şu anda da ne yazık ki Suriye’den ülkemize Gaziantep Kilis tüm bu bölgelere yapılan bu saldırılar işi bir yere kadar getirdi. Artık son dedik bu işi burada noktalanması lazım ve bu sabah 04.00 itibariyle süreç başladı.

TEHDİTLERE SERT CEVAP

Birileri meydan okudular. Suriye Türkiye için şöyle olacak böyle olacak. Buranda sesleniyorum: Siz ne olacağınızı hesabını yapın. Türkiye’ye tehdit oluşturacak kim olursa olsun bu millet ordusuyla polisiyle korucusuyla vardır ve var olacaktır.

Erdoğan'dan Müslim'e: Asıl siz ne olacaksınız

'YARIN YARDIM İSTEMEYE YÜZLERİ OLMAYACAK'

Bugün bizi terör örgütlerine darbecilere karşı yürüttüğümüz mücadelede yalnız bırakanların yarın yardım istemeye yüzleri olmayacaktır. Gaziantep’te 53 vatandaşımızı maalesef öldürdüler. Bunun faili kim olursa olsun bunlar lanetlidir. Bunlar dikiş tutturamayacaklar. Bedelini çok ağır ödeyecekler.

BİZE BU TEZGAHLARI KURANLARIN..

Bize karşı bu tezgahları kuranların da krizlere dayanma gücü aynı derecede yüksek mi göreceğiz. Bugün bizi teröre karşı yürüttüğümüz mücadelede yalnız bırakanların yarın kendileri bu dertle karşı karşıya kaldıklarında kimseden yardım isteyemeyecek.

Suriye halkını katletmeyi terörle mücadele olarak dünyaya sunmaya çalışanlar kimseyi kandıramaz.

İşte bugün en son Gaziantep'te 53 vatandaşımızı öldürdüler. Bunlar dikiş tutturamayacaklar bedelini çok ağır ödeyecekler.

RABBİM BUNLARIN BELASINI VERECEKTİR

14 yaşında çocukları terörist olarak yetiştiriyorlar. Bunlar lanetlidir. Rabbim bunların belasını verecektir.

Allah lafzının istismar edilmesiyle müslüman olunmaz bunların islamla alakası yoktur. Bunlar bu yüzyılda islamın başına bela olmuştur.

Çünkü İslam bir barış dinidir. Kelime itibariyle de islam sin kelimesinden türemiştir. Barıştır anlamı. Kökeni sevgi olan barış olan bir dinin bu kadar insanın öldürülmesine imkan verenler iflah olur mu? Bunun bedelini ağır ödeyecekler.

Yeri gelir kuru ekmek yeriz haysiyetimizden ödün vermeyiz.

İşte darbe girişiminde 241 kardeşimiz Gaziantep'te de 53 kardeşimizi şehit oldu. Ve dünya bunlara sessiz kaldı. Kınıyorlarmış...

Teröre karşı ortak mutabakat sağlamazsak tüm dünya bundan sorumludur.

3 milyon Suriyeli ve Iraklı misafirlerimizi topraklarımızda ağırlıyoruz.

Ülkemizle ilgili haysiyetsiz çalışmaları görüyorsunuz. Bunların bizim nezdimizde hiçbir kıymeti yoktur.

8. ayın sonuna geldik. Bunlardan sadece nasihat alırsınız. Biz kendi ayaklarımızın üzerinde duruyoruz. Sonra diyorlar ki Erdoğan bizim sözlerimizi dinlemiyor. Bu milletten bunu bekleyemezsiniz. Ben milletime ihanet edemem.

Yeri gelir kuru ekmek yeriz haysiyetimizden ödün vermeyiz.

Türkiye Suriye'de ortaya konmaya çalışan oyuna rıza göstermeyecektir. Gerekirse Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta kararlıyız.

Suriye'nin yönetilmesine Suriye halkı karar versin.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MERT24 Ağustos 2016 20:40

    BU ÜLKEYE SURİYELİLERİ GETİRP BAŞIMIZA BELA EDİYORLAR ÖNCE BİZİM ÜLKENİNİN AC GARİBAN İNSANLARINA YARDIM ETSİNLER BİZİM VERGİLERİ KANI BEŞ KURUŞ ETMEZ ,İNSANLARA HARCIYORLAR VERGİLERİMİ HELAL ETMİYORUM BİZENE SURİYELİLERDEN BAŞIMIZIN BELASINDAN

  • Selçuk Kaya24 Ağustos 2016 13:25

    Türkiye'nin Suriye konusunda yapılması gereken başka birşey kalmamıştı. Bence askeri hareket gerekli idi. Hem Türkiye, hem ordu itibarı hem de Suriye'deki çıkarlarımız için.

  • türkiye24 Ağustos 2016 12:51

    aslında türkiye girsin pyd ye bağlı ne kadar yer varsa alsın, 3 milyon suriyeliyi buralara yerleştirsin

  • kararlılık zamanı 24 Ağustos 2016 12:00

    ordu ve siyasi kararlılık bütün halinde gücünü gösterip türkiye suriye sınırının tümünü temizlemeli ve sınırda sadece suriye ve türkiye bayrakları ve askerleri olmalı

  • olması gereken 24 Ağustos 2016 11:54

    halepe ve ırak sınırına kadar 150 km derinlikteki bölge kontrol altına alınıp içerideki 3 milyon suriyeli bu bölgelere yerleştirilmeli pkk oradan dışarı atılmalı