E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Milletimiz bu işi ikinci tura bırakmayacak---

Erdoğan: Milletimiz bu işi ikinci tura bırakmayacak

Erdoğan: Milletimiz bu işi ikinci tura bırakmayacak
12 Haziran 2018 - 00:45 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Meydanlarda bir büyük teveccühün olduğunu görüyorum. İnşallah bu teveccühle milletimiz işi ikinci tura bırakmadan kararını verecektir" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Benim bir prensibim var, bir defa en büyük kamuoyu araştırması sandığın konulduğu gündür ve milletin orada vereceği karardır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TGRT Haber, TVNET, Beyaz TV, Akit TV ortak yayınında konuşuyor.

'Muhalefetin görevi her zaman beyaza 'siyah' demektir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz bu muhalefetten ekonominin iyiye gittiğini hiç duydunuz mu? Ekonominin dört dörtlük olduğu günlerde dahi iyiye gittiğini duydunuz mu? Muhalefetin görevi her zaman beyaza 'siyah' demektir." diye konuştu.

Erdoğan, "Bu CHP'nin mantığı hep yalanlar üzerinedir, anlayışı hep yalanlar üzerinedir." dedi.

Özelleştirmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Özelleştirmeler) Yani biz zarar eden kamu kurumlarını asla tutamayız, tutmamalıyız." şeklinde konuştu.

Zeytin Dalı Harekatı

Erdoğan, "Şu anda 4 bin 600'ü aşkın Afrin'de etkisiz hale getirdiğimiz terörist var. Halkımızı rahatsız eden ne kadar terörist varsa, son teröriste kadar, biz bu işin üzerine gideceğiz." dedi.

"CHP'nin Güneydoğu'da en ufak bir hizmeti yok"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'nin oralarda (Güneydoğu) en ufak bir hizmeti yok. Ondan dolayı Kürt kardeşlerimizin bunlara bakışı sağlıklı değil." diye konuştu.

Kanal İstanbul

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul projesine ilişkin, Boğazın her an bir tehdit altında olduğunu belirterek, "Panama kanalı dendiği gibi Kanal İstanbul dünyada anılır hale gelecek, bu bakımdan bu çok önemli." ifadesini kullandı.

Emekliye bayram ikramiyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekliye biz bayram ikramiyesini getirdik, şimdi diyor ki 'Onu biz vadetmiştik.' Vadettiysen yap ama biz şu anda oturduk Sayın Başbakanla, Maliyeyle konuştuk, 'Biz bunu yapar mıyız? Yaparız. O zaman 'Her iki bayramda biner lira vereceğiz' ve şu anda da bu para verilmeye başlandı." dedi.

Kıraathane projesi

Erdoğan, "Şu anda projeler üzerinde mimar arkadaşlarımız çalışıyorlar ve öyle zannediyorum bu hafta içinde veya bayrama kadar projeler bitecek." şeklinde konuştu.

"Her müracaat eden üniversiteli burs veya kredi alır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her müracaat eden üniversiteli burs veya kredi alır. Geri gönderdiğimiz yok. Ama bunu bile yalan (Muhalefet) söylüyorlar. Şimdi biz dürüst olacağız, halkımızı aldatmayacağız. Ya bunları bu kadar biliyordunuz, yapıyordunuz da CHP'nin bu ülkede koalisyon ortağı olduğu dönemler veya kendisinin iktidar olduğu dönemlerde acaba siz kaç öğrencimize kaç kuruş verdiniz? Gerçekçi olalım, dürüst olalım." dedi.

İnce'nin açıklamaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkmış bir tanesi diyor ki 'Külliye'yi üniversitelere vereceğim, Çankaya'yı zaten kullanmayacağım.' Bu çok çirkin bir popülizm. Havada karada kaparlar da öyle bir şey olsa, olmayacak zaten... Öyle bir şey söyle ki millet bunu makul karşılasın." şeklinde değerlendirdi.

OHAL'in kaldırılması

Erdoğan, "24 Haziran'dan sonra biz OHAL'e şöyle bir neşter vurabiliriz ama herhangi bir sıkıntı olduğu anda da OHAL tekrar getirilebilir." dedi.

MHP'den isimlerin kabinede yer alıp almayacağı konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burada ehliyet, liyakattir aslolan ve bu ehliyet liyakatle tabii parlamento sayısı nasıl oluşacak bu önemli. Bu sayı oluştuktan sonra, duruma göre değerlendirmesi yapılır. Yani MHP'ye gönül vermiş arkadaşlardan da istifade edilir. Yani buna göre bir değerlendirmeyle bizim burada ehliyet ve liyakate bakarak, güçlü isimlerle güçlü bir kabineyi kurmak gerekir." dedi.

"Yeri geldiğinde gerekli şekliyle S400'leri kullanacağız"

S400'leri alıp ambara koyacak halimiz yok diyen Erdoğan, "Yeri geldiğinde gerekli şekliyle S400'leri kullanacağız. Bu savunma sistemlerini kullanmayacağız da ne yapacağız? Yine ABD'nin eline mi bakacağız?" şeklinde konuştu.

Kandil operasyonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir gece ansızın gelebiliriz, bir gece ansızın vurabiliriz." dedi.

Avusturya'da 7 caminin kapatılması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avusturya'da 7 tane caminin kapatılmasından bahsediliyor. Bu ahlaksızlığın daniskası." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR12 Haziran 2018 19:47

    NANKÖRLÜK etmek bize yakışmaz, çünkü biz Müslüman Türk'üz! Hizmet ehlini ve vatana sevdalı yiğitlerin yanında durur, onlara teşekkür babında BAŞKANLIĞINA EVET DER, ÜLKEMİ ŞAHLANDIRIRIM!..

  • Kara Koç12 Haziran 2018 14:41

    Gazoz ağacı ölmesin... (6)

  • 👨‍🏫🇹🇷12 Haziran 2018 14:37

    BİR DEĞIL İKİ DEĞIL ÜÇ DEĞİL HEP ALDATILDIK.... YANILMIŞIZ.... DURMAK YOK ALDANMA ALDATMAYA DEVAM

  • Salim Yolcu12 Haziran 2018 12:27

    Bursa mitingini dolduramayınca saati geri çektiniz. Prompter olmadan konuşamıyorsun. Canlı yayında da arkadan birileri ne söyleyeceğini fısıldıyor. Yaşlandın ve artık ülkeyi yönetemiyorsun. Krize soktun ülkeyi. Faizler 19 a geldi. Dolar 4.50 nin altına inmiyor. Emekli ol, sen de rahat et Türkiye de rahat etsin.

  • kim bunlar12 Haziran 2018 11:48

    Reis yine kazanacak icimizdeki hainler ne yaparlarsa yapsınlar Demirtaş denilen alçagı serbest olsun diyen alcaklara rağmen kazanacak türkiyenin buyümesinden rahatsız olan yerli şerefsizlere rağmen kazanacak kömünist lere rağmen kazanacak ateistlere rağmen kazanacak .Bu ülke bu alçaklara bırakılmayacak kadar önemli bu ülkenin insanları osmanlı torunları 15 temmuzda olduğu gibi 24 haziranda da aynısı olacak çünkü bu millet müslüman bi millet icimizde ne kadar münafık olsa da bu millet inanclı millet

  • 🤕12 Haziran 2018 14:39

    VAKİT JÜBİLE VAKTİ

  • ersan 12 Haziran 2018 11:21

    sayın cumhur baskanım bizler borsada finas işi yapan küçüük yatırımcılarız lakın asyab hişşesi alan yatırım cılar olarak 25 aydır çözülmedi soruumuz bizler devletimize güvendik aldık madur olduk bu sorunu çözmenizi rica ederim SAYGIGARIMLA / RAMAZAN BAYRANızı tebrik ederim

  • 😎12 Haziran 2018 14:38

    VAKİT JÜBİLE VAKTİ

  • Bika12 Haziran 2018 11:56

    OHAL döneminde 1000 'in üzerinde şirket TMSF'ye geçmiş, kayyumlar dolgun maaşla çalışıyor. 2001 krizinde TMSF'ye geçen şirketlerin başına gelenler incelenmeli.

  • murat yavuz12 Haziran 2018 09:36

    terör itifakına bu millet 24 haziranda şamarı yine vuracak merak etme reis öncekiler gibi silinip gidecekler

  • mahir12 Haziran 2018 15:32

    2002 de terör bitmişti. geçmiş dönemleri inceleyin.

  • Gerçek12 Haziran 2018 08:24

    Evet ilk turda yok olup gideceksin İnşallah.Prompterını da al git,kıraathanede millet kek yerken sen de anılarını yadedersin.Bıktı millet sizden bıktı.Sen de farkındasın kazanamayacağının.

  • Lale12 Haziran 2018 06:10

    Binali bedelli çıkaracak diyor, sen ne.diyorsun bu işe?

  • Keklik12 Haziran 2018 06:09

    Ekmek için ekmeliddin, kek için tayyip

  • Ver mehteri 12 Haziran 2018 03:31

    Her şey açık ve net. Gece ile gündüz gibi, ak 'la kara gibi, hakla batıl gibi. Allah liderimizin ve milletimizin yardımcısı olsun.

  • Osmanlı12 Haziran 2018 03:10

    Demirtaş’ı idam ettirme vadi çok ilginç

  • İbo12 Haziran 2018 04:42

    Normal

  • Mustafa12 Haziran 2018 01:58

    Allahım izniyle bu iş ilk turda bitecek ülkemizin başına hayırlısı kimse allah onu nasip etsin saygılar.

  • dursun12 Haziran 2018 15:32

    anlaşıldı tamam