E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, Merkel ile görüştü---

Erdoğan, Merkel ile görüştü

Erdoğan, Merkel ile görüştü
25 Mayıs 2017 - 19:16 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 30 dakika sürdü

NATO zirvesinin gerçekleştiği Brüksel'de bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Almanya Başbakanı Angela Merkel arasında yaklaşık yarım saat süren bir görüşme gerçekleştirildi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme sonrasında bir açıklama da yapılmadı.

Deutsche Welle'nin haberine göre Almanya Federal Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, Alman Haber Ajansı dpa'ya görüşme sonrası yaptığı açıklamada, iki liderin İncirlik meselesini ele aldığını doğruladı. Türkiye'nin Alman vekillere İncirlik üssünde görev yapan Alman askerlerini ziyaret izni vermemesi iki ülke arasında gerilim yaratmıştı.

Sputnik'in haberine göre ise görüşme sonrası Alman Başbakanlık Ofisi'nden yayımlanan açıklamada, Merkel'in görüşmede tutuklu Deniz Yücel'in durumunu da gündeme getirdiği belirtildi.

Merkel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapacağı görüşmenin öncesinde ise Türkiye'nin Alman vekillere İncirlik ziyaretine izin vermemesi durumunda Alman ordusunun İncirlik'i terk edeceğini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)