E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Isparta’da 100 kilo altın, 5 milyon dolar bulundu---

Erdoğan: Isparta’da 100 kilo altın, 5 milyon dolar bulundu

Erdoğan: Isparta’da 100 kilo altın, 5 milyon dolar bulundu
12 Ekim 2018 - 17:32 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta’da yaptığı konuşmada FETÖ’nün hazırlığının nasıl çökertildiğini anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yağmur altında 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet  Meydanı’nda Ispartalılara hitap etti. 24 Haziran’da Isparta’nın sandıkları patlattığını hatırlatan Erdoğan, Isparta’nın kendisine verdiği sözü tuttuğunu kaydetti. Isparta’nın ülkesine, milletine, demokrasine sahip çıktığının altını çizen Erdoğan, "Isparta demokrasinin vefanın, refahın şehri olduğunu gösterdi. Şahsımı yüzde 58,75 destekle Cumhurbaşkanlığı makamına, layık gören Ispartalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. AK Parti’yi yüzde 47,7 oy oranıyla birinci parti yapan, Cumhur İttifakını yüzde 61’le zirveye taşıyan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. 

"Isparta'da 100 kilo altın, 5 milyon dolar bulundu"

Türkiye’nin geleceğinde terör örgütlerine ve bu örgütlere kapı kulluğu yapan hiç kimseye yer olmayacağının altını çizen Erdoğan, konuşmasında Isparta'da FETÖ'cülere ait 100 kilo altın, 5 milyon dolar bulunduğunu belirtti. Erdoğan, "Buradaki bu işi yürüten onların imamları tarafından. Bunların ne olduğunu anlayın, Isparta’ya da böyle girmişler" diye konuştu.

Emniyet ve yargı içerisindeki ihanet çeteleri vasıtasıyla hukuk kılıfı altında darbeye kalkışıldığını söyleyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "Kurdukları tezgahı başlarına geçirdik. Dünyanın en eli kanlı terör örgütlerini üzerimize saldılar. Suriye ve Irak'ta yaptığımız hamlelerle katiller ordusunu bozguna uğrattık. FETÖ eliyle ülkemizi topyekün işgale yeltendiler. Namlulara göğsümüzü siper ederek bu girişimi de püskürttük. 15 Temmuz gecesi milletimizle birlikte FETÖ’cü hainleri ve bu hainleri üzerimize salan ağababalarına unutamayacakları bir ders verdik. Bak Isparta’da 100 kilo altın bulundu. 5 milyon dolar para bulundu. Buradaki bu işi yürüten onların imamları tarafından. Bunların ne olduğunu anlayın, Isparta’ya da böyle girmişler. Görüyor musunuz? Burada güvenlik güçlerimiz operasyonunu yaptı. Bu altınları buldu, bu parayı da buldu ve el kodu. Elhamdülillah. Türk milleti olarak dünya demokrasi tarihine altın harflerle kazınan bir büyük destana hep beraber imza attık. Bunlarda işe yaramayınca bu kez ekonomi üzerinden bizi sınamaya direncimizi test etmeye kalkıştılar. Ancak bu sefer de amaçlarına ulaşamadılar. Piyasamız hamd olsun ilk dalgayı atlattıktan sonra yeniden toparlanmaya başladı. Biz de aldığımız tedbirlerle bu süreci hızlandırdık. Şimdi bir taraftan kamu bütçesine yük oluşturan alanlardaki açıkları kapatıyor, diğer taraftan da reel sektörümüzün çarklarının dönmesini hızlandıracak uygulamaları dereye alıyoruz. Önümüzdeki dönemde kalkınmadan, istihdamdan, sosyal yardımlardan taviz vermediğimiz gibi tasarruf politikalarımızdan ve bütçe disiplininden de kesinlikle taviz vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego12 Ekim 2018 23:49

    Sizin altın ve paraların yanında esamesi okunmaz

  • Goldaşzede12 Ekim 2018 21:59

    goldaş' ın kaybolan altınlarının bir kısmı olabilir mi acaba?

  • Sela nik12 Ekim 2018 21:57

    Ne güçlü ülkede yaşıyoruz cb al papazı ver papazı dedi tramp ekonomimizi papaz etti kendi papazın aldı. Bulduk mu papazımızı.

  • ersan12 Ekim 2018 21:38

    asyab küçük yatırımcılarıda busekılde bankayı. yatırımcıları bıtırdınız.VER PAPAZI :AL :PAPAZI.*****

  • Papaz kaçtı 12 Ekim 2018 21:31

    Ver papazı Al papazı tutmadı

  • Vatandaş Ali12 Ekim 2018 20:44

    Yargının bağımsız olmadığı bugün rahibin serbest kalmasıyla açığa çıktı. Gizli tanıklarla senaryo hazırlandı. Ver papazı al papazı dedin reis. Ama işte Amerika dersini iyi çalıştı. Gündemi değiştirmeye çalışmayalım. Ekonomik kriz çok şiddetli bir şekilde var. Seçimi erkene alman krizi de öne aldı.

  • HACI HÜSREV 12 Ekim 2018 20:29

    Su Chp ve liderini lugatindan cikarsalar sudan cikmis balik gibi olacak. Ekonomi siyaset bilim kultur her sey sifir. Sen acilis yapiyon bay kemal bay kemal baska bir sey yok mu. Ulkenin ekonomik krizinden bahsetsene.Feto ile nasil ulkeyi bu hale getirdiniz bunlardan bahset sene.

  • Ahmet12 Ekim 2018 19:19

    Afiyet olsun onu da yut....

  • Sela nik12 Ekim 2018 19:19

    Gözümüzü ağzımızı kapattık. Birileride ülkeyi patlatıyor kulağımızı tıklayın başka elimiz yok. Atam kalk ülke hainlerle dolu hain salıyorlar adalet var diyorlar şehitleri ilikleri damarları kemikleri sızlıyor

  • iso12 Ekim 2018 17:53

    brunson işi noldu reis ümmet senden işaret bekliyor... Yargıya sövecekler mi yoksa "bağımsız türk yargısı" mı diyecekler :) Acele et biraz :D

  • gobel6612 Ekim 2018 19:19

    Her şeyi devletten bekleme İso kardeşim, her şey reisin kontrolünde oldu, bro papazı hakan atilla davası ve halk bank karşılığı bırakıldı, önümüzdeki günlerde göreceğiz. Reis'in elinde papaz varken eli kaybetmesi mümkündeğil. Hr şey hukuki tutuklu takası hükmündedir.