E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriErdemir için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı---

Erdemir için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı

Erdemir için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı
01 Temmuz 2014 - 11:52 borsagundem.com

Erdemir'in galvanizleme hattı şerit deposu önüne ön temizleme kısmı ilavesi projesi için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi

  Erdemir'in galvanizleme hattı şerit deposu önüne ön temizleme kısmı ilavesi projesi için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

  "ZONGULDAK ili KARADENIZEREGLI, ilcesi Uzunkum Caddesi mevkiindeki EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş. tarafından yapılması planlanan GALVANİZLEME HATTI GİRİŞ ŞERİT DEPOSU ÖNÜNE ÖN TEMİZLEME KISMI İLAVESİ projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan dosyayı PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği’nin 17. maddesi gereğince GALVANİZLEME HATTI GİRİŞ ŞERİT DEPOSU ÖNÜNE ÖN TEMİZLEME KISMI İLAVESİ projesi'ne Valiliğimizce “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilmiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 40,44
En Yüksek: 40,78
En Düşük: 40,00
Değişim 0,80 %
FK: 35,09
PD / DD: 0,76
İşlem Hacmi 2.395.616.701
Toplam Adet: 59.293.248
Ağırlıklı Ort.: 40,39
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)